Αθλητισμός

Φώτης Ιωαννίδης στο pagenews.gr: “Μοναδική στιγμή – Μόνος μας στόχος η κατάκτηση του τροπαίου”

Φώτης Ιωαννίδης στο pagenews.gr: “Μοναδική στιγμή – Μόνος μας στόχος η κατάκτηση του τροπαίου”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φώτης Ιωαννίδης στο pagenews.gr: Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε ένα εκπληκτικό step up με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έδωσε τα πάντα στον τελικό του Κυπέλλου

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε ένα εκπληκτικό step up με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και καθ’ όλη την πορεία του Κυπέλλου βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός, μπορεί να μην σκόραρε στο μεγάλο τελικό, αλλά ήταν μόνιμος κίνδυνος στην άμυνα του “δικεφάλου του βορρά” και μιλώντας στο pagenews.gr επεσήμανε πως αυτό που ζουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι μοναδικές, ενώ τόνισε πως όλα όσα έγιναν στον αγώνα δεν τους επηρέασε καθόλου.

Αναλυτικά μίλησε

Για το καλύτερο τέλος που είχε η φετινή σεζόν: “Είναι σίγουρα μια μοναδική στιγμή. Ήταν κάτι που το θέλαμε όλα τα παιδιά από την πρώτη μέρα. Έτσι μαζευτήκαμε και θέσαμε κάποιους στόχους, τους οποίους καταφέραμε να τους υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Για το πως εξελίχθηκε τη αναμέτρηση, με τις πολλές διακοπές: “Δεν επηρεαστήκαμε καθόλου από αυτά που συνέβησαν. Εγώ έβλεπα όλους τους συμπαίκτες μου φουλ προσηλωμένους στο στόχο. Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι. Δεν είδα κάποιον να φεύγει από αυτά που μας είπε ο προπονητή μας ή να ξεφεύγει το μυαλό τους. Η προσήλωση μας ήταν μεγάλη και ήμασταν έτοιμοι για ότι και αν συνέβαινε στο γήπεδο, έχοντας ως μόνο μας στόχο την κατάκτηση του τροπαίου”.

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: “Σίγουρα η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη είναι κάτι το σημαντικό, καθώς ο Παναθηναϊκός ανήκει εκεί. Ο τίτλος αυτός μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου αυτό μας δίνει περισσότερες μέρες ξεκούρασης, μετά από τη δύσκολη χρονιά που είχαμε γεμάτη κούραση. Όμως αυτή είναι η δουλειά μας. Πάνω απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες και θεωρώ πω όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε με κάθε παιχνίδι”.

Τέλος αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο: “Το Κύπελλο πάει σαφέστατα στους οπαδούς μας. Όμως πρώτα απ’ όλα πάει σε μας, καθώς κουραστήκαμε όλοι για την κατάκτηση του, αλλά ο κόσμος μας ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και όλο το χρόνο μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, μιας και μας έδωσε τεράστια ώθηση μέσα στο γήπεδο, στηρίζοντας μας συνεχώς”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments