Trash

Μασκ: Η ανεξήγητη ερώτηση που κάνει σε όλους τους εργαζόμενους

Μασκ: Η ανεξήγητη ερώτηση που κάνει σε όλους τους εργαζόμενους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μασκ: Πόσο άβολη κάνει την διαδικασία

Μια ανεξήγητη ερώτηση  κάνει ο Ιλον Μασκ στις συνεντεύξεις με υποψήφιους εργαζομένους του αποκάλυψε η μηχανολόγος μηχανικός, Tanya Zakowich.

Συνήθως οι συνεντεύξεις για μία δουλειά είναι άβολες πόσων μάλλον αν ο υποψήφιος εργαζόμενος έχει απέναντί του, τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιλον Μασκ.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Space X, φροντίζει να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την όλη διαδικασία με μία συγκεκριμένη ερώτηση που φέρεται να φέρνει σε αμηχανία όσους έχει απέναντί του.

Αυτή την αποκάλυψε η Tanya Zakowich μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο TikTok…

«Στέκεσαι κάπου στην επιφάνεια της Γης. Πηγαίνεις ένα μίλι νότια, ένα μίλη δυτικά και ένα μίλη βόρεια. Καταλήγεις εκεί ακριβώς από όπου ξεκίνησες. Που είσαι;».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς στα σχόλια από κάτω γίνεται ένας μικρός χαμός, καθώς περίπου 4.000 άνθρωποι έχουν δώσει την δική τους εκδοχή, με την σωστή απάντηση να είναι ο Βόρειος Πόλος σύμφωνα με τον Ashlee Vance που έγραψε την βιογραφία του Ίλον Μασκ.

@pinkpencilmath Elon’s math riddle. Can you get it?🤔#mathtricks #fyp #pinkpencilmath #riddle #brainteaser #mathriddle #elonmusk #spacex #tesla #interviewtips #math ♬ original sound – Pink Pencil

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments