Ελλάδα

Αγρίνιο: Σκηνοθέτησε ληστεία με ξυλοδαρμό για να μην παντρευτεί

Αγρίνιο: Σκηνοθέτησε ληστεία με ξυλοδαρμό για να μην παντρευτεί

Πηγή Φωτογραφίας: hotel-campdemar

Δύο μέρες πριν από τον γάμο ο άνδρας βρέθηκε δεμένος και δαρμένος μέσα στο σπίτι - Έξι μήνες μετά αποκάλυψε την αλήθεια
Μία απίστευτη ιστορία αποκαλύπτεται στις δικαστικές αίθουσες του Αγρινίου, που περισσότερο μοιάζει με σενάριο, παρά με πραγματική ιστορία και σε κάποιους ίσως θυμίσει λίγο την υπόθεση των Γλυκών Νερών και το “θέατρο” του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Στην περίπτωση αυτή ωστόσο το “θύμα” ήταν ο πρωταγωνιστής και αυτός που “σκηνοθέτησε” τη ληστεία σε βάρος του και τον ξυλοδαρμό του κι όλα αυτά δύο μόλις ημέρες πριν από τον γάμο του, που δεν έγινε ποτέ.
Το χρονικό

Τον Μάιο του  2019, σε διαμέρισμα του Αγρινίου λαμβάνει χώρα ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Δυο κουκουλοφόροι, προβαίνουν σε διάρρηξη σε κατοικία ζευγαριού και όταν εισέρχεται σε αυτό ο άνδρας, τον ξυλοφορτώνουν, τον δένουν, τον φιμώνουν και τον αφήνουν αναίσθητο. Κίνητρο τους η ληστεία καθώς αρπάζουν κοσμήματα, χρήματα και άλλα αντικείμενα. Τον άνδρα τον βρίσκουν οικεία του πρόσωπα που τον αναζητούσαν και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία.

Η πλέον σοκαριστική ωστόσο διάσταση αφορούσε στην αναγκαστική ματαίωση του γάμου του θύματος που ήταν προγραμματισμένος σε δύο ημέρες. Ο άνδρας υπήρξε θύμα της ληστείας λίγη ώρα πριν μεταβεί στο προγαμήλιο γλέντι των δυο οικογενειών… Χαρακτηριστικό άλλωστε πως μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν τα δώρα γάμου. Το γεγονός προσέλαβε πανελλήνια διάσταση αναφέρει το agrinionews.gr.

Έξι μήνες μετά το “θύμα” ανατρέπει σχεδόν τα πάντα…Στο πλαίσιο της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε ληστεία, ούτε ότι τον έδεσαν, το μόνο που διατηρεί ως γεγονός είναι ο ξυλοδαρμός του, από άλλο άτομο για προσωπικούς λόγους κι όχι για να τον ληστέψει.

Φέρεται πάντως να παραδέχτηκε πως έπραξε λάθος που δεν είπε όλη την αλήθεια αλλά-ισχυρίστηκε πως- επινόησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει το επεισόδιο που είχε γιατί ντρεπόταν την οικογένεια της νύφης για αυτό που του συνέβη.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του παθόντα και τη διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα που με τη σειρά του άσκησε ποινική δίωξη για ψευδορκία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments