Πολιτισμός

Κωνσταντίνος Κακανιάς: Μεγαλειώδης συνάντηση με τον Christian Louboutin

Κωνσταντίνος Κακανιάς: Μεγαλειώδης συνάντηση με τον Christian Louboutin

Πηγή Φωτογραφίας: flashstars.gr

Κωνσταντίνος Κακανιάς: Η capsule collection Greekaba παρουσιάζει τις περιπέτειες του φιλοτάξιδου σχεδιαστή στην Αθήνα και τις Κυκλάδες σαν μια μοντέρνα Οδύσσεια. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Μια συνεργασία-έκπληξη τιμά τον ελληνικό πολιτισμό και ταυτόχρονα την αγάπη ενός εμβληματικού σχεδιαστή για τα ταξίδια: Ο Christian Louboutin μάς παρουσιάζει τη νέα capsule collection Greekaba, σε συνεργασία με τον εικαστικό και στενό φίλο του, Κωνσταντίνο Κακανιά.

Εμπνευσμένη από τη θάλασσα και το ελληνικό τοπίο, απεικονίζει τις ταξιδιωτικές περιπέτειες του Louboutin στην Αθήνα και στα ελληνικά νησιά σαν μια μοντέρνα Οδύσσεια. Ο ήρωάς μας συνοδεύεται, όχι αναπάντεχα, από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες του Κακανιά, την εκκεντρική κυρία Τεπενδρή και το πιστό της σκυλάκι.

Εμπνευσμένη από τη θάλασσα και το ελληνικό τοπίο, απεικονίζει τις ταξιδιωτικές περιπέτειες του Louboutin στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά σαν μια μοντέρνα Οδύσσεια

Τσάντες και παπούτσια με την υπογραφή του κορυφαίου οίκου αναδεικνύουν την ελληνική δεξιοτεχνία μέσα από τα πλέον πολυτελή υλικά, κλείνουν το μάτι στις παραστάσεις των αρχαιοελληνικών αμφορέων και ταυτόχρονα εμπλουτίζουν την αισθητική ταυτότητα του brand με τη γνώριμη, παιχνιδιάρικη τεχνοτροπία του Κωνσταντίνου Κακανιά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελή σκοπό, εν προκειμένω στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία αποτελείται από εννέα οργανώσεις που υποστηρίζουν παιδιά, νέους ενήλικες με αναπηρίες και τις οικογένειές τους.

Δείτε items της νέας συλλογής:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments