Ελλάδα

American history X: Τι θα δούμε σήμερα στην μικρή οθόνη

American history X: Τι θα δούμε σήμερα στην μικρή οθόνη

Πηγή Φωτογραφίας: naftemporiki

American history X: Μία από τις ταινίες που θα προβληθεί σήμερα στην τηλεόραση είναι και τα αμερικανικά μαθήματα ιστορίας.

Σήμερα Τετάρτη η μικρή οθόνη πρόκειται να έχει πολύ γνωστές ταινίες. Ξεχωρίζουν το τρίτο σίκουελ της σειράς ταινιών «Hunger Games», το αριστουργηματικό «American History X» και το ατμοσφαιρικό «The Vanishing».

The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 1 – ALPHA, 22:40

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς Παίζουν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Ζώντας πλέον με τους επαναστάτες της Περιοχής 13, η Κάτνις δέχεται να γίνει η Κοτσυφόκισσά τους, το σύμβολο της εξέγερσης, ενώ προσπαθεί να βρει τρόπο να απελευθερώσει τον Πίτα και τους άλλους συντρόφους της, οι οποίοι έχουν πέσει στα χέρια του προέδρου Σνόου.

Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας (American History X) – OPEN, 00:00

Σκηνοθεσία: Τόνι Κέι Παίζουν: Έντουαρντ Νόρτον, Έντουαρντ Φερλόνγκ, Φαϊρούζα Μπαλκ, Μπέβερλι Ντ’Άντζελο, Ελιοτ Γκουλντ, Στέισι Κιτς

Ένας Αμερικανός νεοναζί, που μόλις αποφυλακίστηκε για το φόνο δύο μαύρων, προσπαθεί να πείσει το μικρότερο αδελφό του, ο οποίος τον έχει ως ίνδαλμα, για το αδιέξοδο της ρατσιστικής φιλοσοφίας του μίσους.

The Vanishing – Cinobo

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Σλούιζερ Παίζουν: Τζοάνα Τερ Στιγκ, Μπερνάρ-Πιερ Ντοναντιέ, Τζιν Μπέρβουτς

Ο Ρεξ και η Σάσκια, ένα ερωτευμένο ζευγάρι, κάνουν διακοπές. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους κάνουν μια στάση σε ένα πολυσύχναστο πρατήριο, όπου η Σάσκια εξαφανίζεται μυστηριωδώς με τον Ρεξ να την αναζητεί. Την αναζητά παντού, ώσπου μια μέρα μετά από τρία χρόνια, λαμβάνει μια κάρτα από κάποιον που ξέρει τι συνέβη στη γυναίκα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments