Ελλάδα

Αρπαγή 6χρονου: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο δημοσιεύει ο πατέρας του και δηλώνει “είναι ευτυχισμένος”

Αρπαγή 6χρονου: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο δημοσιεύει ο πατέρας του και δηλώνει “είναι ευτυχισμένος”
Τις φωτογραφίες δημοσιοποίησε ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ και τον εμφανίζουν χαμογελαστό να παίζει με τα παιχνίδια του παρέα με τα ξαδέρφια του

Στη Νορβηγία, όπως όλα δείχνουν και υποστηρίζει ο πατέρας του, βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ, τον οποίο άρπαξε κουκουλοφόρος από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα του, στην Κηφισιά.

Πίσω από αυτήν την ενέργεια βρίσκεται ο πατέρας του, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω επιστολής του στον συνήγορο της μητέρας. Μάλιστα, ο Νορβηγός δικηγόρος του καταγγέλλει τη μητέρα για αρπαγή. Ο ίδιος ο πατέρας έδωσε στο Star φωτογραφικά ντοκουμέντα με τον Ράινερ από τη Νορβηγία.

Ο πατέρας του 6χρονου υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες αυτές είναι των τελευταίων δύο ημερών και ότι ο μικρός είναι «ευτυχισμένος» στη Νορβηγία, με το αγοράκι να φωτογραφίζεται στη διάρκεια του ταξιδιού προς τη Νορβηγία και να χαμογελάει στον πατέρα του, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο ο μικρός Ράινερ παίζει με τα ξαδέρφια του.

«Το αγόρι είναι στο σπίτι του στη Νορβηγία. Επέστρεψε στο σπίτι του και επανενώθηκε με τους φίλους του, τον παιδικό σταθμό, επανενώθηκε με την οικογένειά του μετά από δύο χρόνια», λέει ο Skaj Haaheim, δικηγόρος του πατέρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα που μίλησε στο Star, ο 6χρονος βρίσκεται ήδη στην Νορβηγία από χθες το απόγευμα. Όπως ενημέρωσε με επιστολή τον δικηγόρο της μητέρας: «Το παιδί θα υποβληθεί σε υγειονομική εξέταση και οι νορβηγικές υπηρεσίες παιδικής προστασίας θα προσφέρουν υποστήριξη, εάν χρειαστεί, εάν υποδεικνύεται ότι το παιδί έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της απαγωγής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments