Ελλάδα

Πειραιάς: Μάχη για τη ζωή του δίνει 5χρονο κοριτσάκι

Πειραιάς: Μάχη για τη ζωή του δίνει 5χρονο κοριτσάκι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πειραιάς: Ένα κοριτσάκι 5 χρονών βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις το μεσημέρι της Τετάρτης [25/5], μέσα στη θάλασσα του λιμανιού

Ένα κοριτσάκι 5 χρονών βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις το μεσημέρι της Τετάρτης [25/5] στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα μέσα στη θάλασσα, από άγνωστη -μέχρις στιγμής- αιτία, και νοσηλεύεται στην Εντατική του Παίδων. Αμέσως αναζητήθηκε από την αστυνομία η μητέρα του παιδιού, η οποία και συνελήφθη.

Το 5χρονο κορίτσι δίνει μάχη για τη ζωή του, εντόπισε από τον πλοίαρχο του πλοίου «Άγιος Νεκτάριος» στη θάλασσα, στο λιμάνι του Πειραιά.

Άμεσα στην περιοχή έφτασαν στελέχη του λιμενικού σώματος, όπου εντόπισαν και ανέσυραν την ανήλικη, στην οποία παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”, συνοδεία στελέχους του λιμενικού, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου νοσηλεύεται.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα της μικρής για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments