Focus

Κόμμισα του Wessex, Sophie: Η αόρατη γυναίκα του παλατιού

Κόμμισα του Wessex, Sophie: Η αόρατη γυναίκα του παλατιού

Πηγή Φωτογραφίας: BBC

Κόμμισα του Wessex, Sophie: Η σύζυγος του πρίγκιπα Edward τον τελευταίο καιρό έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακόμα κι αν μέχρι τώρα μπορεί οι βασιλικές της υποχρεώσεις της να ήταν περίπου ίσες σε αριθμό με εκείνες του πρίγκιπα William, ωστόσο το όνομά της δεν λάμβανε μεγάλη δημοσιότητα όσο των υπολοίπων. Η κόμμισα του Wessex, Sophie, η οποία είναι παντρεμένη με τον τέταρτο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Edward, φημολογείται πως είναι η αγαπημένη της αρχηγού της βασιλικής οικογένειας, ενώ τον τελευταίο καιρό οι υποχρεώσεις της έχουν πολλαπλασιαστεί, ύστερα από την έξοδο των Sussexes.

Τι κι αν το παρατσούκλι της ήταν “η αόρατη γυναίκα”, πλέον φαίνεται πως το προφίλ της έχει αλλάξει σε ό,τι αφορά το στάτους της στη βασιλική οικογένεια, βγαίνοντας πιο μπροστά ως ένα μέλος που έχει απόλυτα την έγκριση της Ελισάβετ

Για την ακρίβεια, δεν ήταν αόρατη, παρά ήταν η ήρεμη δύναμη, την οποία χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό για να υποστηρίξει τη βασίλισσα. Πιο αναλυτικά, μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, η Sophie έχει φανεί αντάξια των προσδοκιών, συμπονώντας τη μονάρχη και προσπαθώντας να την κάνει να νιώσει άνετα. Όπως ανέφερε πηγή από το κοντινό περιβάλλον, η σύζυγος του πρίγκιπα Edward, οδηγούσε κάθε σαββατοκύριακο στο Κάστρο του Windsor μετά τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου για να επισκεφθεί τη βασίλισσα, ενώ όταν δεν μπορούσε, σίγουρα θα την έπαιρνε τηλέφωνο.

Παράλληλα, σύμφωνα με έναν φίλο της βασιλικής οικογένειας, η μονάρχης της Αγγλίας είχε επιλέξει τη Sophie ως την ανεπίσημη μέντορα της Meghan Markle, καθώς την εμπιστευόταν με κλειστά τα μάτια. Άλλωστε, ο τρόπος με τον οποίο η Sophie και ο πρίγκιπας Edward μεγαλώνουν τα παιδιά τους, άρεσε πολύ στους Sussexes.

“Η Sophie του Wessex έχει μετατραπεί στον απίθανο βράχο της, όσο η μονάρχης προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο. Η σύζυγος του πρίγκιπα Edward το έχει βάλει ως προσωπική αποστολή να επιβεβαιώσει πως η βασίλισσα υποστηρίζεται απολύτως από την οικογένεια”, είχε δηλώσει ο βασιλικός σχολιαστής Duncan Larcombe.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments