Focus

Austin Butler: Άρχισε ψυχοθεραπεία γιατί έχασε τον εαυτό του παίζοντας τον Elvis Presley

Austin Butler: Άρχισε ψυχοθεραπεία γιατί έχασε τον εαυτό του παίζοντας τον Elvis Presley

Πηγή Φωτογραφίας: gibberish - Tumblr

Austin Butler: Αυτό που συνειδητοποίησε είναι πως το σημαντικότερο είναι να βγαίνει προς τα έξω η ψυχή του, παρά αν υπάρχει εξωτερική ομοιότητα.

Ψυχή και σώμα έδωσε ο Austin Butler για να υποδυθεί τον Elvis Presley στη νέα ταινία του Baz Luhrmann, αποκαλύπτοντας στη συνέντευξη τύπου πως χρειάστηκε να βάλει τη ζωή του σε παύση για το μεγαλεπήβολο αυτό πρότζεκτ.

“Στην ουσία έβαλα τη ζωή μου σε παύση για δύο χρονιά και απλά απορρόφησα ό,τι μπορούσα”, δήλωσε ο ηθοποιός προσθέτοντας πως η έρευνα για τον ρόλο κατέληξε σε εθισμό. “Χώρισα τη ζωή του σε χρονικές περιόδους όπου μπορούσα να ακούσω τις διαφορές στο πώς η φωνή του άλλαξε μέσα στα χρόνια και πώς οι κινήσεις του άλλαξαν και πέρασα δύο χρόνια, μελετώντας, προσπαθώντας να βρω την ανθρωπιά του όσο καλύτερα μπορούσα μέσα από αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Austin Butler (@austinbutler)

Όπως εξήγησε, ο ίδιος ήθελε να πάει πίσω από το μύθο, το είδωλο που όλοι γνωρίζουμε για να βρει την ανθρώπινη φύση του που ήταν βαθύτερη απ’ όλα αυτά. “Η ικανότητα να μπορώ να εξερευνήσω αυτό ήταν απλά η χαρά της ζωής μου”, δήλωσε για το αποτέλεσμα, παρά τη “σκληρή” προετοιμασία.

Επιπλέον, ο Butler αποκάλυψε πως στην αρχή πίστευε πως αν δούλευε σκληρά, θα μπορούσε να κάνει το πρόσωπό του να μοιάζει με εκείνο του Presley, όπως και τα μάτια του. Ωστόσο, αυτό που συνειδητοποίησε είναι πως το σημαντικότερο είναι να βγαίνει προς τα έξω η ψυχή του, παρά αν υπάρχει εξωτερική ομοιότητα.

“Τον έζησα τώρα για 3 χρόνια, οπότε το συναίσθημα να το κάνω σωστά για την κληρονομιά του και να φέρω στη ζωή αυτό τον καταπληκτικό άνθρωπο, το να κάνω τη Lisa Marie, την Priscilla και τη Riley περήφανες και όλη την οικογένεια, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος και νιώθω τόσο χαρούμενος γι’ αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

Αλλά και η Priscilla Presley και η εγγονή της, Riley Keough, δήλωσαν τα καλύτερα για την ερμηνεία του Butler. Ειδικότερα, η Keough μετά την προβολή της ταινίας δήλωσε: “δεν ήταν ότι δεν είχα εμπιστοσύνη στον Baz με κανέναν τρόπο, όμως είσαι προστατευτικός για την οικογένειά σου. […] Ξεκίνησα να κλαίω από τα πρώτα 5 λεπτά και δεν μπορούσα να σταματήσω. Υπάρχει μεγάλο οικογενειακό δράμα που ξεκίνησε τότε για την οικογένειά μας. Ένιωσα τιμή που δούλεψαν τόσο σκληρά να βγάλουν την αίσθησή του, να νιώθεις την αίσθησή του. Ο Austin το απαθανάτισε όμορφα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments