Trash

Survivor Spoiler 2/6: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού και ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor Spoiler 2/6: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού και ο παίκτης που αποχωρεί

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 2/6: Η αποχώρηση βόμβα

Βραδιά αποχώρησης απόψε στο Survivor, πριν όμως το συμβούλιου του νησιού και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, οι ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού καθώς η πέινα στο νησί θερίζει.

Οι «μπλε» είναι ανίκητοι και πάνε από νίκη σε νίκη, με τους «κόκκινους» να περνούν δύσκολες μέρες χωρίς καμία νίκη. Ελπίζουν ώστε να φάνε επιτέλους κάτι και να πάρουν δυνάμεις. Θα το καταφέρουν σήμερα;

Η απάντηση είναι όχι! Και σήμερα, οι μπλε θα δείξουν την ανωτερότητά τους και θα πάνε φαγωμένοι στο συμβούλιο του νησιού για να δουν ποιος παίκτης των αντιπάλων τους θα αποχωρήσει.

Survivor Spoiler 2/6: Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Όταν οι τηλεθεατές παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, κάθε φορά που ξεκινά μια ψηφοφορία το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει έκπληξη. Και φαίνεται πως αυτό θα συμβεί γι’ ακόμη μια φορά, καθώς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Τρίτης (31/5) μόνο αναμενόμενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η παίκτρια που αποχωρεί απόψε (2/6) είναι η Στέλλα Ανδρεάδου. Μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας να βγήκε για 10η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και να περίμεναν οι περισσότεροι να φύγει, μετά και την έκκλησή του να μην τον στηρίξει ο κόσμος αλλά και μετά το τέλος της σχέσης του με την Βρισηίδα, τελικά όμως απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι ο αγαπημένος του κοινού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments