Ελλάδα

ΕΡΤ: Η ανακοίνωση για την εισβολή στο ραδιομέγαρο

ΕΡΤ: Η ανακοίνωση για την εισβολή στο ραδιομέγαρο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΕΡΤ: Αναστάτωση έφερε το μεσημέρι της Παρασκευής [3/6] o άγνωστος άνδρας που μπήκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με ρόπαλο και μπήκε με βία στο κτήριο

Αναστάτωση έφερε το μεσημέρι της Παρασκευής [3/6] o άγνωστος άνδρας που μπήκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με ρόπαλο και μπήκε με βία στο κτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι συμβασιούχος της ΕΡΤ.

Κατάφερε να φτάσει μέχρι το χώρο της υποδοχής χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές και κατάφερε να φτάσει μέχρι το λογιστήριο. Στο μεταξύ όμως είχε κληθεί η αστυνομία και έσπευσαν στο ραδιομέγαρο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Λίγο αργότερα η διοίκηση της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει το γεγονός, λέγοντας πως ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments