Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 209: Η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 209: Η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 209: ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και Λυκούργος, Μαρίνα, Μάνος, Ευτυχία, Μυρτάλη, Ισμήνη, Στάθης και Ιάκωβος είναι εκεί.

Η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη. Αυτός της λέει ότι τα βρήκε με τον γιό του αλλά η Εύα περιμένει να ακούσει άλλα πράγματα και υπάρχει μια μικρή ένταση στη συζήτηση; Ο Ισίδωρος έχει αρχίσει τις συχνές επισκέψεις στο καφενείο ενόψει της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος. Η μέρα της δίκης της Μαρίνας πλησιάζει και ο Λυκούργος προετοιμάζει τους μάρτυρες υπεράσπισης; Ο Στέφανος λέει στην Βασιλική πως δεν θέλει να φύγει και να είναι τσακωμένοι.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 209

Εκείνη του απαντάει πως για να τα βρούνε θα πρέπει πρώτα να συγχωρέσει τον Φίλιππο, κι ο Στέφανος προβληματίζεται. Η Ασπασία σε συνεννόηση με την Αρετή προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να αλλάξει απόφαση για την Ισπανία. Ο Ανέστης με τον Δημήτρη ξεκινάνε νέες «δουλειές» με μεταφορές ναρκωτικών; Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και Λυκούργος, Μαρίνα, Μάνος, Ευτυχία, Μυρτάλη, Ισμήνη, Στάθης και Ιάκωβος είναι εκεί. Η απόφαση βγαίνει την ίδια ημέρα και η Μαρίνα αθωώνεται γιατί ότι έπραξε, το έπραξε ευρισκόμενη σε άμυνα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments