Ελλάδα

Φωτιά σε Βούλα – Βάρη: Από τα τάραφλεξ στο μέτωπο των πυρκαγιών ο Δημήτρης Καζάζης

Φωτιά σε Βούλα – Βάρη: Από τα τάραφλεξ στο μέτωπο των πυρκαγιών ο Δημήτρης Καζάζης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φωτιά σε Βούλα – Βάρη: Μπορεί μέσα στα τάραφλεξ να θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά αυτή τη φορά ο Δημήτρης Καζάζης αιφνιδιάστηκε σε μεγάλο βαθμό

Μπορεί μέσα στα τάραφλεξ να θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά αυτή τη φορά ο Δημήτρης Καζάζης αιφνιδιάστηκε σε μεγάλο βαθμό, μιας και για πρώτη φορά δεν μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση.

Ο πρώην παίκτης και προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού έδωσε ίσως τη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, μάχη της ζωής του, καθώς προσπάθησε να σώσει το σπίτι του από την πύρινη λαίλαπα της πυρκαγιάς στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο ίδιος πήρε τη μάνικα με το νερό και μαζί με άλλους κάτοικους της περιοχής προστάτευαν τις περιουσίες τους, δείχνοντας απίστευτη αυταπάρνηση.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε περιοχή που η ευφλεκτότητα της καύσιμης ύλης ήταν υψηλή

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Σάββατο [4/6] στις νότιες παρυφές του Υμηττού, στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και της Βούλας, είχε εστία περιοχή όπου η ευφλεκτότητα της νεκρής λεπτής δασικής καύσιμης ύλης ήταν πολύ υψηλή, τονίζει το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του για την περιοχή εκδήλωσης και εξάπλωσης της πυρκαγιάς, τα προγνωστικά στοιχεία έδειχναν ότι η περιεχόμενη υγρασία της νεκρής λεπτής δασικής καύσιμης ύλης ήταν μικρότερη του 10%, τιμή η οποία θεωρείται κατώφλι για γρήγορα εξαπλούμενες και έντονες δασικές πυρκαγιές. γλυφάδα-φωτιά

Μετά τη βελτίωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, για την Κυριακή το meteo αναμένει εκ νέου επιδείνωση των πυρομετεωρολογικών συνθηκών, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται κυρίως από υψηλές θερμοκρασίες και μεγαλύτερη ξηρότητα σε ό,τι αφορά τη δασική καύσιμη ύλη, με τους ανέμους πάντως να πνέουν με μικρότερες εντάσεις συγκριτικά με χθες Σάββατο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments