Lifestyle

Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Πηγή Φωτογραφίας: iSpirto- Glance

Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Η γνωριμία τους έγινε πριν 14 χρόνια σε ένα νυχτερινό μαγαζί και πολύ σύντομα, σε διάστημα τριών μηνών αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους διανύουν ο Χρίστος Αντωνιάδης και η κατά 18 χρόνια μικρότερη σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου.

Όπως αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η σύζυγος του τραγουδιστή περιμένει το πρώτο τους παιδάκι  χωρίς ακόμα να έχουν ανακοινώσει το φύλο του μωρού. Η γνωριμία τους έγινε πριν 14 χρόνια σε ένα νυχτερινό μαγαζί και πολύ σύντομα, σε διάστημα τριών μηνών αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

«Τη γυναίκα μου σε μαγαζί την γνώρισα. Ήρθε να με ακούσει εκεί που τραγουδούσα πριν από 14 χρόνια και μετά από 3 μήνες μείναμε μαζί. Υπήρξε ένα φλερτ και σιγά σιγά γίναμε ζευγάρι. Την γνώρισα σε μια εποχή που ήθελα να ξεφύγω από τις εφήμερες σχέσεις, γιατί ένιωθα ότι περισσότερο ξοδεύομαι παρά κερδίζω από αυτό. Είδα σε εκείνη μια αγνότητα, ένα λιμάνι, μια αγνή αγάπη, που δεν είχε σχέση με τη νύχτα. Γι’ αυτό και μόλις την γνώρισα, έκανα αυτήν την αποχή από τις πίστες. Ήθελα να ζήσω λίγο αλλιώς» είχε δηλώσει ο Χρίστος Αντωνιάδης για τη γνωριμία τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments