Διεθνή

Τζο Μπάιντεν: Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ γυμνός και με όπλο στο χέρι [pic]

Τζο Μπάιντεν: Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ γυμνός και με όπλο στο χέρι [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τζο Μπάιντεν: Ένα νέο σκάνδαλο πλήττει την οικογένεια του προέδρου των ΗΠΑ, καθώς Μέσο των Ηνωμένων Πολιτειών δημοσίευσε βίντεο με το γιο του τον Χάντερ με όπλο

Ένα νέο σκάνδαλο πλήττει την οικογένεια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, καθώς Μέσο των Ηνωμένων Πολιτειών δημοσίευσε βίντεο με το γιο του τον Χάντερ, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου να είναι γυμνός και να κρατά ένα όπλο. Το βίντεο έφερε στο φως η New York Post από τη μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα Marco Polo.

Σημειώνεται πως λίγο πριν δημοσιευτεί το βίντεο ο Μπάιντεν είχε ζητήσει να μπει ένας περιορισμός στην οπλοκατόχη και πλέον οι επικριτές του τον κατηγορούν για υποκρισία.

Ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ρον Τζόνσον τόνισε πως «πριν προτείνει ή εγκρίνει οποιαδήποτε νέα ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα όπλα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα πρέπει να επιβάλλει τους υφιστάμενους νόμους, ανεξάρτητα από το ποιος τους παραβιάζει, ακόμα κι αν αυτό το άτομο είναι ο γιος του προέδρου.

Έχω γράψει επιστολές στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και το FBI σχετικά με το περιστατικό με το όπλο του Χάντερ που πετάχτηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών πίσω από ένα παντοπωλείο απέναντι από ένα λύκειο στο Ντέλαγουερ», πρόσθεσε ο Τζόνσον, ο οποίος ερευνούσε την υπόθεση.

«Δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά δεν έχω λάβει ικανοποιητική απάντηση από αυτές τις υπηρεσίες» σημείωσε.

Είχε πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες

Είναι γνωστό πως ο Χάντερ αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες, ενώ περίπου το 2014 είχε απολυθεί από το Ναυτικό γιατί είχε βρεθεί θετικός στην κοκαΐνη.  Ωστόσο, το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να απαντήσει αρνητικά στην ερώτηση περί εθισμού και ήταν πλέον κάτοχος ενός όπλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments