Focus

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Η δημοσιεύση τους για τις γκριμάτσες που έκανε ο πρίγκιπας Louis

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Η δημοσιεύση τους για τις γκριμάτσες που έκανε ο πρίγκιπας Louis

Πηγή Φωτογραφίας: Showbiz Cheat Sheet

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Ο μικρός γιος του δούκα και της δούκισσας του Cambridge έκλεψε τις εντυπώσεις στις εκδηλώσεις του Jubilee.

Οι εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ βρήκαν όλη τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας να γιορτάζει την επέτειο των 70 χρόνων της στον θρόνο και παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Kate Middleton, αυτός που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις ήταν ο μικρός γιος της, πρίγκιπας Louis.

Ο 4χρονος γιος του δούκα και της δούκισσας του Cambridge απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να κάνει διάφορες γκριμάτσες ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του Buckingham Palace αλλά και στις εξέδρες έξω από το Παλάτι όπου παρακολουθούσε μαζί με την οικογένειά του την παρέλαση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Οι φωτογραφίες του έγιναν viral στο Twitter με πολλά θετικά σχόλια για τον πρίγκιπα και η Kate Middleton αλλά και ο πρίγκιπας William δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο. Σε ανάρτησή του στα social media, το royal ζευγάρι έγραψε:

“Πόσο φανταστικό Σαββατοκύριακο εορτασμών. Το να δούμε ανθρώπους από όλη τη χώρα να συναντιούνται μαζί σαν μια οικογένεια, φίλοι και αγαπημένοι ήταν πολύ ξεχωριστό. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους στη βασίλισσα και τα 70 χρόνια ηγεσίας της. Από το πλήθος στο Mall μέχρι τις κοινότητες που διοργάνωσαν πάρτι στους δρόμους σε όλη τη χώρα, ελπίζω να περάσατε ένα Σαββατοκύριακο που θα το θυμάστε”

Όπως έγραψαν στο τέλος “Περάσαμε όλοι απίστευτες στιγμές, ειδικά ο Louis”! Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge υπέγραψαν την ανάρτηση με τα αρχικά τους, δείχνοντας ότι πρόκειται για ένα προσωπικό μήνυμα και μοιράστηκαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πρίγκιπα William και του Louis να περπατούν μαζί την ημέρα της παρέλασης Trooping The Colour.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments