Lifestyle

Πέμη Ζούνη: «Δεν μπορώ άλλο να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν πασάδες»

Πέμη Ζούνη: «Δεν μπορώ άλλο να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν πασάδες»

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr- Fthis

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πέμη Ζούνη: «Βλέπεις τα αγόρια σε μικρές ηλικίες κι έχουν μια έλλειψη σεβασμού προς τις γυναίκες»

Η ηθοποιός Πέμη Ζούνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και μεταξύ άλλων μίλησε για το μηνιγγίωμα, το οποίο έχει η κόρη της.

«Πέρασε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μας έδωσε ένα μάθημα, αλλά μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει και η τρομάρα», συμπλήρωσε.

Όπως είπε στη συνέχεια, η Πέμη Ζούνη θεωρεί ότι όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, καταλαβαίνεις τι πραγματικά έχει σημασία για να ασχοληθείς

«Πιστεύω πως όταν νικάς τέτοια πράγματα είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Καταλαβαίνεις με τι πρέπει να ασχολείσαι. Επιλέγω να θυμάμαι τα καλά μόνο», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις γυναικοκτονίες που τον τελευταίο καιρό διαδέχεται η μία την άλλη. «Οι γυναικοκτονίες είναι λασκάρισμα της λογικής. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να μάθουμε να σεβόμαστε τα δικαιώματα των άλλων. Εκτός από τις ψυχιατρικές περιπτώσεις, θεωρώ ότι η βάση είναι ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν πασάδες. Βλέπεις τα αγόρια σε μικρές ηλικίες κι έχουν μια έλλειψη σεβασμού προς τις γυναίκες», εξήγησε κλείνοντας.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.