Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με νέο “συγκάτοικο” στις φυλακές Μαλανδρίνου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με νέο “συγκάτοικο” στις φυλακές Μαλανδρίνου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Εδώ και λίγες μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρινού, μιας και απορρίφθηκε το αίτημα για παραμονή του στον Κορυδαλλό

Εδώ και λίγες μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρινού, μιας και απορρίφθηκε το αίτημα για παραμονή του στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εκτίσει εκεί την ποινή του, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν του συζυγοκτόνος, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 11 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν και την θανάτωση του σκύλου τους, μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο πριν από 6 μέρες και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση και μετά από την παραμονή του σε κελί καραντίνας, μεταφέρθηκε σε θάλαμο.

Ποιος είναι ο νέος του «συγκάτοικος»

Η εκπομπή «Το Πρωινό» έδωσε πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ψυχολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο νέο του περιβάλλον. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφού κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της συζύγου του Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Το περασμένο Σάββατο, ο 33χρονος βγήκε από την υποχρεωτική καραντίνα μετά από πέντε ημέρες και μεταφέρθηκε στην 1η Πτέρυγα των φυλακών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου στην εκπομπή «Πρωινό», ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήγε στο ίδιο κελί με έναν κατάδικο από την Αλβανία. Ο συγκελίτης του είναι 2 με 3 χρόνια στην φυλακή και κάνει μεροκάματα στο καφενείο της φυλακής.

«Είναι ψύχραιμος, ήρεμος, πιο σιωπηλός. Παρακολουθεί το νέο περιβάλλον, τους ανθρώπους. Διαβάζει, έχει μαζί του κούτες με παραπάνω από 50 βιβλία. Μιλάει σε καρτοτηλέφωνο με την οικογένειά του. Προαυλίζεται και γυμνάζεται στο υπαίθριο γυμναστήριο» ανέφεραν στην εκπομπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments