Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για Δικαιοσύνη: Σεβόμαστε απολύτως της ανεξαρτησία της

Νέα Δημοκρατία για Δικαιοσύνη: Σεβόμαστε απολύτως της ανεξαρτησία της
Νέα Δημοκρατία για Δικαιοσύνη: Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έδωσε η Νέα Δημοκρατία

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά τα όσα ανέφεραν για εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης. Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι σέβεται απολύτως την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και περιμένει την ετυμηγορία της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει καθημερινά, ότι δεν πιστεύει στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Το έδειξε έμπρακτα όταν κυβερνούσε, με το παραδικαστικό κύκλωμα που έφτιαξε, το αποδεικνύει σήμερα με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη και με τις απειλές που εκτοξεύουν στελέχη του για «την επόμενη φορά που θα είναι αλλιώς».

Η Νέα Δημοκρατία σέβεται απολύτως την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ενώπιον της οποίας βρίσκονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορίες για πλημμελήματα και κακουργήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Και περιμένουμε την ετυμηγορία της.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη

Ανακοίνωση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραπομπή του Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει καθημερινά, ότι δεν πιστεύει στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Το έδειξε έμπρακτα όταν κυβερνούσε, με το παραδικαστικό κύκλωμα που έφτιαξε, το αποδεικνύει σήμερα με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη και με τις απειλές που εκτοξεύουν στελέχη του για «την επόμενη φορά που θα είναι αλλιώς». Η Νέα Δημοκρατία σέβεται απολύτως την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ενώπιον της οποίας βρίσκονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορίες για πλημμελήματα και κακουργήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Και περιμένουμε την ετυμηγορία της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments