Ελλάδα

Χανιά: 11χρονος μαθητής τραυμάτισε συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου

Χανιά: 11χρονος μαθητής τραυμάτισε συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Χανιά: Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα [15/6], τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς, σε δημοτικό σχολείο των Χανίων

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα [15/6], τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς, σε δημοτικό σχολείο των Χανίων, καθώς ένας μαθητής τραυμάτισε δύο συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου και όπως ήταν λογικό επικράτησε σύγχυση στα παιδιά και τους δασκάλους.

Όλα συνέβησαν όταν ένας 11χρονος κρατούσε ένα πολυεργαλείο το οποίο είχε πάρει από τον παππού του και με αυτό γραντζούνισε και τραυμάτισε δύο συμμαθητές του, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που έπαιζαν στην αυλή, σύμφωνα με το cretapost.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι γονείς των τραυματιών που κατέθεσαν μήνυση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο εκπαιδευτικούς που επέβλεπαν τα παιδιά αλλά και τους γονείς του 11χρονου. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας άφησε και τους τέσσερις ελεύθερους μέχρι την δικάσιμο.

Τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους αν και χρειάστηκε η μεταφορά τους για παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Χανίων.

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 44χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή πήρε ο 44χρονος ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του φονικού στο Αργουλιό, του δήμου Μυλοποτάμου. Ο 44χρονος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 22χρονου.

O44χρονος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και οδηγώντας ένα κόκκινο αγροτικό όχημα, έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρέθυμνου, όπου παραδόθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε, τον 22χρονο.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε διάφορα σημεία του χωριού στο οποίο έγινε το φονικό, ενώ περιπολικά και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από χθες μπροστά από τις πόρτες των σπιτιών του δράστη και του θύματος, τα οποία απέχουν μόλις λίγα μέτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments