Ελλάδα

Κτηνωδία στη Σαντορίνη: Σκότωσαν και έβαλαν γατάκι σε σακούλα έξω από το σπίτι της Τοπικής Προέδρου [pic]

Κτηνωδία στη Σαντορίνη: Σκότωσαν και έβαλαν γατάκι σε σακούλα έξω από το σπίτι της Τοπικής Προέδρου [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αμέσως το Αστυνομικό τμήμα στη Σαντορίνη και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων καθώς θεώρησε πως η πράξη αυτή έρχεται να συμπληρώσει απειλές που έχει δεχθεί στο παρελθόν και δεν αποκλείεται να αποτελεί μήνυμα με αποδέκτη την ίδια.

Μία ακόμη κτηνωδία καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες στη Σαντορίνη , με τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να προκαλούν σοκ και ανατριχίλα, καθώς άγνωστοι έως και αυτή τη στιγμή, αφού σκότωσαν άτυχο γατάκι με μαρτυρικό θάνατο στο Καμάρι, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στη τοπική Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καμαρίου.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, οι άγνωστοι αφού αφαίρεσαν τη ζωή από το δύσμοιρο ζώο, το τοποθέτησαν σε σακούλα και μετέπειτα φρόντισαν να το τοποθετήσουν στην είσοδο του σπιτιού της κα. Μαριάννας Πελέκη και να εξαφανιστούν με αστραπιαίες κινήσεις, δίχως να προλάβει κάποιος περαστικός από τη περιοχή να κατορθώσει να τους εντοπίσει.

Με άμεσες ενέργειες η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας ενημέρωσε αμέσως το Αστυνομικό τμήμα στη Σαντορίνη, ενώ ταυτόχρονα υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων, με πληροφορίες να αναφέρουν, ότι η ίδια θεώρησε πως η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια προειδοποίηση στη βάση προηγούμενων απειλών που είχε δεχθεί η ίδια κατά το παρελθόν, με την υπόθεση πλέον να την αναλαμβάνουν οι τοπικές Αρχές του νησιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments