Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι εικόνες με τα δεκαέξι φυλακισμένα σκυλιά – Χειροπέδες σε 60χρονη για κακοποίηση ζώων

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι εικόνες με τα δεκαέξι φυλακισμένα σκυλιά – Χειροπέδες σε 60χρονη για κακοποίηση ζώων

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σοκαρίστηκαν ακόμη και οι αστυνομικοί με το θέαμα που αντίκρυσαν, καθώς κατά τη διάρκεια εφόδου σε διαμέρισμα στη Τούμπα αντίκρυσαν 16 κακοποιημένα σκυλιά να βρίσκονται φυλακισμένα σε ένα διαμέρισμα μόλις 70 τ.μ - Άμεσα συνέλαβαν την 60χρονη ένοικο της οικίας και προχώρησαν στις προβλεπόμενες ενέργειες με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ένα αδιανόητο θέαμα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Τούμπας, όταν κλήθηκαν να διερευνήσουν μία καταγγελία για κακομεταχείριση ζώων σε ένα διαμέρισμα στη περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα,  κατά τη διάρκεια της εφόδου, αντίκρυσαν δεκαέξι κακοποιημένα σκυλιά να βρίσκονται φυλακισμένα σε ένα διαμέρισμα μόλις 70 τ.μ.

Άμεσα συνέλαβαν την 60χρονη ένοικο της οικίας και προχώρησαν στις προβλεπόμενες ενέργειες με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας: « Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών που αφορούν σε μη τήρηση κανόνων ευζωίας και συνθηκών υγιεινής ζώων συντροφιάς, πραγματοποιήθηκε έρευνα διαμερίσματος στην περιοχή της Τούμπας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, σε βάρος της 60χρονης Ελληνίδας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην ευζωία των ζώων συντροφιάς, ενώ βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ενώ η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σοκαριστικές εικόνες από το διαμέρισμα – φυλακή

Όπως αποτυπώνουν με εμφατικό τρόπο και οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο στην οικία εντοπίστηκαν  δεκαέξι σκυλιά, είτε μέσα σε ειδικό διαμορφωμένο  κελί, είτε και ελεύθερα εντός του διαμερίσματος. Παράλληλα, η εικόνα του σπιτιού ήταν τραγική, με χαρακτηριστική μυρωδιά και ακαθαρσίες να επιβαρύνουν περισσότερο την υγεία των άτυχων σκιλιών.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες στο δφιαμέρισμα εκτός της δυσοσμίας, υπήρχαν αρκετά έντομα τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στο μπαλκόνι, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν με λύπη, ότι οι χώροι του διαμερίσματος δεν επέτρεπαν στα φυλακισμένα ζώα να πραγματοποιούν κινήσεις προσαρμοσμένες στον φυσικό τρόπο διαβίωσής τους, ενώ τα κλουβιά όπου βρίσκονταν μερικά εξ αυτών ήταν μικρά σε μέγεθος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments