Διεθνή

Τζο Μπάιντεν: Η “πτώση” του πλανητάρχη

Τζο Μπάιντεν: Η “πτώση” του πλανητάρχη

Πηγή Φωτογραφίας: DailyMail/AFP/REUTERS

Δείτε τι συνέβη στον Αμερικανό πρόεδρο ο οποίος βρίσκεται στο Ντελαγουέρ για την 45η επέτειο του γάμου του με την σύζυγό του

Στο Ντέλαγουερ βρίσκεται από την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν  μαζί με τη σύζυγό του Τζιλ γιαορτάζοντας την 45η επέτειο του γάμου τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος το πρωί του Σαββάτου σε μία βόλτα με το ποδήλατο στην παραλία – περιτριγυρισμένος από πράκτορες – είχε ένα ατύχημα…έπεσε. Λίγο πριν την πτώση είχε καλημερίσει τους δημοσιογράφους…

«Είμαι καλά», φέρεται να είπε ο πρόεδρος στους δημοσιογράφους αμέσως μετά, δικαιολογώντας το ατύχημα ως πρόβλημα να  βγάλει το πόδι του από το πεντάλ του ποδηλάτου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος απαθανατίστηκε πεσμένος στον δρόμο, πιασμένος στο πλαίσιο του ποδηλάτου. Ωστόσο η εικόνα του 79χρονου προέδρου πεσμένου στον δρόμο άνοιξε νέο γύρο συζητήσεων για την υγεία του.

Ο Μπάιντεν περνά το Σαββατοκύριακο στο Ρέχομποθ Μπιτς εν μέσω αυξανόμενων ερωτημάτων για το πώς θα αντιμετωπίσει τον πληθωρισμό και με τις διαπραγματεύσεις για το πακέτο όπλων στη Γερουσία σε αδιέξοδο, αφού ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζον Κόρνιν αποχώρησε από τις συνομιλίες το βράδυ της Πέμπτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments