Αθλητισμός

Σάκκαρη: «Πρόβα τζενεράλε» στο Ίστμπουρν πριν το Wimbledon

Σάκκαρη: «Πρόβα τζενεράλε» στο Ίστμπουρν πριν το Wimbledon

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Σάκκαρη: Το Berlin Open δεν ήταν τελικά το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας της Μαρίας Σάκκαρη πριν από το Wimbledon

Το Berlin Open δεν ήταν τελικά το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας της Μαρίας Σάκκαρη πριν από το Wimbledon. H Ελληνίδα τενίστρια που χθες [18/6] ηττήθηκε στα ημιτελικά από την Μπελίντα Μπέντσιτς, αποφάσισε να συμμετάσχει σε ένα ακόμη τουρνουά… στο γρασίδι, την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στο τουρνουά του Ίστμπουρν, στην Αγγλία.

Ως Νο3 του ταμπλό στην κλήρωση που διενεργήθηκε η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της από τον δεύτερο γύρο, όπου θα βρει μία εκ των Καλίνινα και Κιρστέα. Εν συνεχεία, αν προκριθεί, στη φάση των «16», το πιο πιθανό είναι να βρει στον δρόμο της την Πουντίτσεβα. Στις «8», θα την περιμένουν θεωρητικά μία εκ των Κις και Οσταπένκο, ενώ στον ημιτελικό ή η Τζαμπέρ ή η Μουγκουρούθα δείχνουν ικανές να έχουν φτάσει ως εκεί.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό το Νο1 είναι η Μπαντόσα και οι ισχυρές Τσέχες Κβίτοβα, Πλίσκοβα και Κρεϊτσίκοβα. Η αγωνιστική επιστροφή της Σερένα Ουίλιαμς μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αποτελεί την είδηση του τουρνουά του Ίστμπουρν. Η Αμερικανίδα τενίστρια θα έχει παρτενέρ στο διπλό την Ονς Τζαμπέρ. Πρώτο ζευγάρι που θα αντιμετωπίσουν θα είναι αυτό των Μπούζκοβα και Τόρμο.

Εκτός τελικού στο Berlin Open η Σάκκαρη

Την ήττα με 2-1 σετ (6-7, 6-4, 6-4) γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς, στα ημιτελικά του Berlin Open. H 28χρονη τενίστρια από την Ελβετία στέρησε από την Ελληνίδα τενίστρια την ευκαιρία να διεκδικήσει τον δεύτερο και μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα της, και τη συμμετοχή της στον 6ο WTA τελικό της καριέρας της, μετά από συγκλονιστική «μάχη».

Η Μπέντσιτς είχε ηττηθεί στον μοναδικό επίσημο αγώνα που είχε δώσει απέναντι στην καλή φίλη της Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης (με 2-1), αλλά αυτή τη φορά η τύχη ήταν με το δικό της μέρος. Αυτός ο αγώνας ήταν ο τελευταίος της… προετοιμασίας της Σάκκαρη για το Wimbledon (27/6-10/7).

Το Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη απέκλεισε μετά από αγώνα διάρκειας τριών ωρών και δέκα λεπτών, αλλά και ανατροπή τη Νο 6 τενίστρια του κόσμου για να προκριθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Berlin Open.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments