Ελλάδα

Mad Clip: Το πόρισμα του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή

Mad Clip: Το πόρισμα του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή

Πηγή Φωτογραφίας: Hit-Channel

Mad Clip: Μετά από 9 μήνες από το θάνατο του γνωστού τραγουδιστή Mad Clip, έγινε γνωστό το πόρισμα για το πως έγινε το ατύχημα και στέρησε τη ζωή του καλλιτέχνη

Μετά από 9 μήνες από το θάνατο του γνωστού τραγουδιστή Mad Clip, έγινε γνωστό το πόρισμα για το πως έγινε το ατύχημα και στέρησε τη ζωή του καλλιτέχνη. Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μαδιά, πραγματογνώμονα της οικογένειας, το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

«Είναι πολλές οι εικασίες και οι υποθέσεις που υπάρχουν. Για 1.000 λόγους μπορεί να μας φύγει ένα αυτοκίνητο στην ευθεία», σημείωσε στο Mega. Σύμφωνα με τον ειδικό πραγματογνώμονα, το παράδοξο από την αρχή της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του τραγουδιστή πήρε κανονικά στην στροφή και έπειτα έχασε τον έλεγχο, στην ευθεία, πριν καταλήξει στο δέντρο.

«Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε από την αρχή, μήπως κάποιο όχημα είχε μπει μπροστά του, κάποιο ζώο , κάποιος άνθρωπος».

Όπως επισήμανε ο κ. Μαδιάς, ο δρόμος δεν ήταν ολισθηρός καθώς δεν υπήρχαν νερά πουθενά στο σημείο, ενώ και τα λάστιχα του αυτοκινήτου, παρότι αγωνιστικά, ήταν σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση και σε κοινούς δρόμους.

Το τραγούδι που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει

Το ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο του Mad Clip ακόμα συζητιέται και ακόμα συγκλονίζει. Μάλιστα σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο ηχητικό ντοκουμέντο του Mad Clip που βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Ο τράπερ ακούγεται να μιλάει σε έναν φίλο του, σχετικά με το αυτοκίνητο, που τελικά του στέρησε τη ζωή στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip, ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ο τράπερ. «Στα αγγλικά δυστυχώς αυτή η χώρα δεν είναι έτοιμη για αγγλικό στίχο από Έλληνα κάτοικο, δεν θα το σεβαστεί ο Έλληνας το ξένο ραπ από τον ντόπιο που είναι εδώ πέρα», είχε δηλώσει ο Mad Clip σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Special Report».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments