Ελλάδα

Τουρισμός: Η ωραιότερη παραλία της Αττικής είναι μια ανάσα από το Σύνταγμα [vid]

Τουρισμός: Η ωραιότερη παραλία της Αττικής είναι μια ανάσα από το Σύνταγμα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τουρισμός: Πολλοί συμπολίτες μας ψάχνουν μια ανάσα δροσιάς εντός της Αττικής, αναζητώντας παράλληλα να είναι κοντά στο κέντρο της Αθήνας

Πολλοί συμπολίτες μας ψάχνουν μια ανάσα δροσιάς εντός της Αττικής, αναζητώντας παράλληλα να είναι κοντά στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μην γίνει κατανάλωση καυσίμων, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η βενζίνη έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.

Η Αττική διαθέτει πολλές όμορφες παραλίες και υπάρχει μόλις μία ώρα από την Πλατεία Συντάγματος, 10 ευρώ βενζίνη και 100 σκαλοπάτια σας χωρίζουν από την ωραιότερη παραλία του νομού, την ΚΑΠΕ. Μπορεί να απέχει μόλις 50χλμ από το κέντρο της Αθήνας, όπως αναφέρει το upstories.gr, όμως θα πιστέψετε πως κολυμπάτε σε μια από τις ομορφότερες και πιο καθαρές παραλίες κάποιου νησιού του Αιγαίου.

Αν τελικά επιχειρήσετε να επισκεφθείτε την παραλία ΚΑΠΕ μην παραλείψετε κατά την δύση του ηλίου να απολαύσετε το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο που απέχει μόλις 10 λεπτά. Θα σας μείνει αξέχαστο.

Στηρίζει η κυβέρνηση με “τονωτική” ένεση – Οδηγός η επίδοση του πρώτου 3μηνου

Μία από τις πιο βασικές πηγές εσόδων στην Ελλάδα είναι ο τουρισμός και γι’ αυτό το λόγο η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να στηρίξει τη βαριά βιομηχανία της χώρας, ώστε να υπάρξει βελτίωση στην ανάπτυξη και να δώσει μια ώθηση στην αγορά.

Η αύξηση των τιμών σε καύσιμα και τρόφιμα έχει φέρει μείωση στην κατανάλωση αρκετών αγαθών και υπηρεσιών και αυτό το γεγονός έφερε αυτόματα και ένα μικρό “φρένο” στις επενδύσεις.  Παρόλα αυτά το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει δείξει κάποιο δείγμα αναθεώρησης του στόχου για την ανάπτυξη, όπως αυτή περιλαμβάνεται στο μεσοπρόθεσμο και η οποία ανέρχεται στο 3,5%.

Μάλιστα, κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκτιμούν ότι αν δεν έχουμε δραματική επιδείνωση των δεδομένων στην παγκόσμια οικονομία, τότε ο στόχος μπορεί όχι μόνο να επιτευχθεί, αλλά και υπερκεραστεί, πάντα με βάση τα σημερινά δεδομένα. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούν δύο βασικές παράμετροι: Η πρώτη έχει να κάνει με την πολύ καλή επίδοση του πρώτου 3μηνου του έτους που έφερε ανάπτυξη 7% και η άλλη με την εκτιμώμενη πορεία για τον τουρισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments