Ελλάδα

Mad Clip: Το τελευταίο ηχητικό ντοκουμέντο – «Με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμιά στροφή»

Mad Clip: Το τελευταίο ηχητικό ντοκουμέντο – «Με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμιά στροφή»
Mad Clip: Τα «προφητικά» λόγια του πριν το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του.

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει το τελευταίο ηχητικό ντοκουμέντο του Mad Clip που βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Ο τράπερ ακούγεται να μιλάει σε έναν φίλο του, σχετικά με το αυτοκίνητο, που τελικά του στέρησε τη ζωή στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε στην δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο, όπου ο Mad Clip ακούγεται να λέει: «Πού να πάμε ρε θηρίο; Άστα. Μας έχουν φάει οι τοίχοι και η μιζέρια. Και αυτός ο κ***καιρος, έτσι όπως είμαστε, με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμιά στροφή γ*****».

Ο τράπερ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών. Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -μάρκας Porsche- και προσέκρουσε σε μία κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη Αττικής.

Mad Clip: Συγκινούν και τα λόγια της μητέρας του

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε και ένα βίντεο από την κηδεία του Mad Clip στο οποίο ακούγεται η μητέρα του τράπερ που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, σε τροχαίο, να λέει υποβασταζόμενη από φίλους του γιου της το πόσο χαρούμενος ήταν ο γιος της.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media και προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα είδαμε τη μητέρα του τράπερ να είναι περιτριγυρισμένη από τους φίλους και τους θαυμαστές του γιου της και με τρεμάμενη φωνή να λέει:

«Είχανε σχέδια. Όλα τα ξέρω. Τα ξέρω όλα εγώ. Ήταν χαρούμενο και καλό παιδί, πολλά ήτανε. Τα ξέρω, όλα τα ξέρω. Ξέρω, ήτανε χαρούμενο το αγόρι μου». Τα λόγια της μητέρας του Mad Clip γεννούν σε πολλούς ερωτήματα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο πατέρας του τράπερ λίγες ημέρες μετά την κηδεία πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Ο ίδιος βρέθηκε εκεί προκειμένου να μάθει νέες λεπτομέρειες για το θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή του γιου του, αλλά και να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τα απολεσθέντα: το κινητό τηλέφωνο και τον σταυρό που φορούσε ο Mad Clip.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments