Ελλάδα

Πάτρα: Καταθέτουν στο Ανθρωποκτονιών οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Καταθέτουν στο Ανθρωποκτονιών οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi, Αρχείου

Πάτρα: Η πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα πλησιάζει στο τέλος της και γι' αυτό το λόγο οι δικαστικές αρχές κάλεσαν τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα πλησιάζει στο τέλος της και γι’ αυτό το λόγο οι δικαστικές αρχές κάλεσαν τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου για κατάθεση στους άνδρες του κλιμακίου του τμήματος Ανθρωποκτονιών .

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το pelop.gr, το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να καταθέσουν, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος. Οι γονείς της 33χρονης που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία την ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας και πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει ήδη, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον πατέρα του. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα.

Ασφυξία σε Μαλένα και Ίριδα

Λίγα στοιχεία απομένουν για να την υπόθεση της Πάτρας και τον τρόπο πέθαναν τα τρία παιδιά της οικογενείας Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς όλη Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Μέχρι την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 οι κ.κ. Καρακούκης κα Καλόγριας, οι οποίοι έχουν ήδη παραλάβει τις αρνητικές τοξικολογικές εξετάσεις για τα δύο παιδιά από το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, θα έχουν ολοκληρώσει το πόρισμα τους, το οποίο θα αποσταλεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και στην Εισαγγελία Αθηνών. patra_arxiki

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Mπαμ”, κατά τη διάρκεια επανεξέτασης στα ιστοτεμάχια της Μαλένας και της Ίριδας χρησιμοποιήθηκε ειδική ιστολογική τεχνική, δηλαδή έγιναν ειδικές χρώσεις που απέδειξαν την ασφυξία. Με αυτήν την τεχνική βρέθηκε ένα θετικό, εργαστηριακό εύρημα, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι τόσο η Μαλένα που πέθανε στις 13 Απριλίου 2019, όσο και η Ίριδα, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαρτίου 2021, δολοφονήθηκαν από τη μητέρα τους με ασφυξία.

Οι κ.κ. Καρακούκης κα Καλόγριας οδηγούνται στη διάγνωση της ασφυξίας μέσω της αξιολόγησης:

  • των δεικτών ασφυξίας που εντοπίστηκαν από τον ιστολογικό επανέλεγχομέσω της ειδικής εξέτασης
  • των εξωτερικών κακώσεων με εκδορές στη μύτη
  • της ανάδειξης της έτερης κάκωσης (εντύπωμα στο αριστερό μάγουλο), που η κυρία Τσάκωνα δεν κατέγραψε στην έκθεση της
  • της ηπατικής βλάβης και όχι ανεπάρκειας, όπως ερμηνεύτηκε από την κυρία Τσάκωνα
  • του έντονου βαθμού πνευμονικού οιδήματος και της συμφόρησης των πνευμόνων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments