Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την 31χρονη που μαχαίρωσε τον άνδρα της

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την 31χρονη που μαχαίρωσε τον άνδρα της

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, το νεαρό ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές ξανά πριν από 3 περίπου μήνες, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 34χρονου.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων ασκήθηκε εις βάρος της 31χρονης, η οποία μαχαίρωσε τον 34χρονο σύζυγό της, στη Θεσσαλονίκη, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, το νεαρό ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές ξανά πριν από 3 περίπου μήνες, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 34χρονου, με τη δίκη να εκκρεμεί καθώς είχε αναβληθεί δυο φορές.  Από τη πλευρά του ο δικηγόρος της 32χρονης, ανέφερε, ότι το περιστατικό αποδίδεται σε ατύχημα, καθώς όπως είπε το θύμα έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσε η εντολέας του.

Ο δικηγόρος του θύματος, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής: “Ο εντολέας μου δέχτηκε επίθεση από τη σύζυγό του, με άμεσο στόχο τη θανάτωση του. Αυτό προκύπτει και από τον τρόπο της επίθεσης, από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και από το γεγονός ότι τον μαχαίρωσε απευθείας στη καρδιά. Προκύπτει επίσης από μαρτυρικές καταθέσεις, ότι μετά την μαχαίρια συνέχισε να προσπαθεί να τον εξοντώσει, κυριολεκτικά. Επίσης προκύπτει ότι από τις συνομιλίες που είχε τις προηγούμενες ώρες, ότι το είχε προσχεδιασμένο. Άρα μιλάμε για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας που δεν είναι τετελεσμένη καθαρά από εξωγενείς παράγοντες”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments