Lifestyle

Δανάη Μιχαλάκη: «Όταν με κάλεσαν από τις Άγριες Μέλισσες ήμουν στη Σύρο σεζόν σερβιτόρα»

Δανάη Μιχαλάκη: «Όταν με κάλεσαν από τις Άγριες Μέλισσες ήμουν στη Σύρο σεζόν σερβιτόρα»

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Δανάη Μιχαλάκη: «Όταν θες κάτι πραγματικά και το κυνηγάς σου έρχεται»

Για τις «Άγριες Μέλισσες» και το φινάλε τους μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ήταν σερβιτόρα πριν πάρει τον μεγάλο ρόλο της Δρόσως.

«Δεν ήξερα τότε τι εστί “Άγριες Μέλισσες”, πήγα στην οντισιόν, απλά για να πάω, είπα “Δεν έχω να χάσω κάτι”». Όπως περιέγραψε η ίδια στη συνέχεια, μέχρι να βρεθεί στο στούντιο για το πρώτο γύρισμα, δεν είχε συνειδητοποιήσει το τι συνέβαινε. Η ίδια μάλιστα, είχε αναχωρήσει για τη Σύρο για να δουλέψει σεζόν, μέχρι που την κάλεσε η βοηθός σκηνοθέτη για να της πει πότε θα γίνει η πρώτη ανάγνωση των επεισοδίων.

View this post on Instagram

A post shared by Άγριες Μέλισσες ANT1 (@agriesmelisses.ant1tv)

«Όλο και κάτι θα ερχόταν, γιατί πιστεύω πως όταν θες κάτι πραγματικά και το κυνηγάς σου έρχεται», συμπλήρωσε.

Στην πορεία της συνέντευξης, η Δανάη Μιχαλάκη περιέγραψε και το πώς αντιμετωπίζει τα επικριτικά σχόλια του κόσμου για την επίμαχη σκηνή, όπου η Δρόσω έχει μία πολύ προσωπική στιγμή με τον άντρα της αδερφής της: «Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, επίσης το θεωρώ γλυκό να βλέπεις πως κάποιος ταυτίζεται με αυτό που κάνεις, και αυτό ίσως σημαίνει πως κάτι κάνεις καλά».

Στην ερώτηση αν μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, την τρομάζει το επόμενό της επαγγελματικό βήμα, απαντά πως όχι, και πως όλα αποτελούν μια πρόκληση και το ζήτημα είναι αυτό που θα έρθει να έχει ενδιαφέρον. «Το ιδανικό θα ήταν να κάνεις κάτι κόντρα. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε κωμωδία» αποκαλύπτει.

Η Δανάη Μιχαλάκη φέτος το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Αντιγόνη», το γνωστό έργο του Σοφοκλή που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Όπως είπε είναι η πρώτη φορά που θα παίξει μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου. «Αν δεν παίζαμε μαζί, δεν θα βλεπόμασταν» είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments