Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σε 24χρονο από το Πακιστάν η ακρωτηριασμένη σορός

Θεσσαλονίκη: Σε 24χρονο από το Πακιστάν η ακρωτηριασμένη σορός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Σε 24χρονο από το Πακιστάν ανήκει η ακρωτηριασμένη σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλοχωρίου

Σε 24χρονο από το Πακιστάν ανήκει η ακρωτηριασμένη σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλοχωρίου και Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, η ταυτοποίηση επιτεύχθηκε μετά τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και έρευνας από την αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση [έλειπαν το κεφάλι και τα κάτω άκρα], δεν προέκυψαν ίχνη από προθανάτιες κακώσεις.

Ισόβια στο ανδρόγυνο για τη φονική συμπλοκή ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά

Με τη διατήρηση της ποινής των ισόβιων, που είχαν επιβληθεί πρωτόδικα στους βασικούς κατηγορούμενους, έπεσε η αυλαία της δευτεροβάθμιας δίκης για την υπόθεση της φονικής συμπλοκής ανάμεσα σε δύο οικογένειες ρομά, τον Μάιο του 2015, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έπεσε νεκρός -χτυπημένος από μαχαίρι- ο 18χρονος μικροπωλητής Ισαάκ, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 50χρονος πατέρας του.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε ένα ανδρόγυνο και τα δύο ενήλικα παιδιά τους, ενώ κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση ήταν και ο 74χρονος παππούς τους που όμως απεβίωσε πέρσι στις φυλακές, εκτίοντας ποινή ισόβιων δεσμών.

dikastirio-eurokinissi-1

Όπως αποφάσισε το δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, οι γονείς καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη (και επιπλέον πρόσκαιρες καθείρξεις 11 έως 13 ετών, ο καθένας), χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Μεταξύ άλλων κρίθηκαν ένοχοι για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments