Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σβαμπ και επίσημα έως το 2024

ΠΑΟΚ: Σβαμπ και επίσημα έως το 2024

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter PAOK FC

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση του συμβολαίου του 32χρονου Αυστριακού μέσου, Στέφαν Σβαμπ για ακόμη δύο χρόνια

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 32χρονου Αυστριακού μέσου, Στέφαν Σβαμπ για ακόμη δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024.

Από την πρώτη στιγμή, ο Αυστριακός έθεσε σε απόλυτη προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ, κλείνοντας σε πρώτη φάση την πόρτα προς κάθε ενδιαφερόμενο ενώ και οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους προχώρησαν στην προσφορά συμβολαίου για δύο χρόνια, που ήταν το βασικό ζητούμενο για τον έμπειρο χαφ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Σβαμπ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024. Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2020 από τη Ραπίντ Βιέννης και κατάφερε άμεσα να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή. Ένα από το βασικά στελέχη της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου τα τελευταία δύο χρόνια, ο Στέφαν Σβαμπ έγινε ο Mr.Effective του ΠΑΟΚ.

Κέρδισε ένα Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2021-22, έπαιξε σε 99 αγώνες, σημείωσε 14 γκολ, ενώ μοίρασε και 15 ασίστ. Η δουλειά όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. ΠΑΟΚ και Σβαμπ ήρθαν σε συμφωνία κι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια, με τον Αυστριακό να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι τον Ιούνιο του 2024».

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη Νέα Τούμπα

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία παρουσιάστηκαν οι εταιρείες που θα αναλάβουν το έργο της ανέγερσης της Νέας Τούμπας.

Παράλληλα «είχαν πέσει οι υπογραφές» στις συμβάσεις με τις δύο εταιρείες, Salfo και Populous, που αναλαμβάνουν το σπουδαίο αυτό project. Οι τρεις κατευθυντήριες γραμμές που έθεσαν οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ στους μελετητές είναι: α) Πλήρης εφαρμογή των κανόνων UEFA & FIFA για την ασφάλεια, β) Μεταφορά της ψυχής και της ατμόσφαιρας του υφισταμένου γηπέδου στο νέο και γ) Εμπορική λειτουργία του γηπέδου 365 μέρες το χρόνο.

«Πρόκειται για μια από τις πιο ιστορικές μέρες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μια μέρα που την περιμέναμε καιρό» ήταν η ατάκα με την οποία ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να συμπληρώσει: «Είναι μία ιστορική μέρα που αποτελεί το πρώτο βήμα για την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Μια μέρα που χωρίς τον ευεργέτη και ηγέτη του συλλόγου, τον Ιβάν Σαββίδη δεν θα την μνημονεύαμε καν.

Το όραμά του, η επιμονή του μας έφερε εδώ, κάτι που είχε πει από την πρώτη μέρα και το κάνει πραγματικότητα. Είναι τεράστια ημέρα για τον ΠΑΟΚ, για την Θεσσαλονίκη για όλους μας». Ο αντιπρόεδρος των «ασπρόμαυρων», απαντώντας σε ερώτημα για το πού θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια, ήταν αφοπλιστικός: «Θα είναι η τελευταία χρονιά στο γήπεδο της Τούμπας με τη μορφή που έχει σήμερα. Όσον αφορά τη μετεγκατάσταση δεν είναι στιγμή να μιλήσουμε τώρα. Όλοι ξέρετε τα προβλήματα με την επιτροπή του Καυτανζογλείου και το αρμόδιο υπουργείο. Θα έρθει η ώρα όμως, που θα κάνουμε την κουβέντα για να βρεθεί λύση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments