Ελλάδα

Καλαμάτα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στα ρηχά [vid]

Καλαμάτα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στα ρηχά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Χθες το πρωί ξεβράστηκε στην παραλία της Καλαμάτας νεκρό δελφίνι, ενώ στο νερό εμφανίστηκε ένα καρχαριοειδές και άμεσα έφτασαν στο σημείο λιμενικοί. Στη θέα του πτερυγίου προκλήθηκε μια ανησυχία στους λουόμενους.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 3, στην ανατολική παραλία της Καλαμάτας, όταν ένα δελφίνι ξεβράστηκε στην ακτή. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας επιβεβαίωσε το περιστατικό, αλλά συστήνουν ψυχραιμία. Όμως, όπως ήταν φυσικό, επικράτησε προς στιγμήν πανικός, με όσους βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα να βγαίνουν στην ακτή ενώ στο σημείο έτρεξε και ο ναυαγοσώστης του δήμου Καλαμάτας, ο οποίος ειδοποίησε και το λιμενικό Σώμα.

Nα σημειωθεί, ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το δελφίνι ήταν βαριά τραυματισμένο όταν βγήκε στην ακτή και πέθανε λίγο αργότερα, ενώ όπως υποστηρίζει η ΕΡΤ, οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι επρόκειτο για το «ταίρι» του άτυχου δελφινιού, ωστόσο οι περισσότεροι που είδαν από κοντά το θαλάσσιο κήτος πιστεύουν ότι ήταν σκυλόψαρο, το οποίο είτε ακολούθησε το τραυματισμένο δελφίνι ως την ακτή, είτε ευθύνεται και για τον θάνατο του, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments