Nέα της αγοράς

Φέτος περιμένουμε περίπου 5.000 αφίξεις στον τομέα της κρουαζιέρας

Φέτος περιμένουμε περίπου 5.000 αφίξεις στον τομέα της κρουαζιέρας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Απρίλιος είναι καλύτερος από το 2019, έχουμε περισσότερες πτήσεις από το εξωτερικό

Καλύτερος από τον αντίστοιχο μήνα του 2019 ήταν ο Απρίλιος του 2022, με περισσότερες πτήσεις από το εξωτερικό και τα στοιχεία για τη φετινή σεζόν είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στο MEGA, προσθέτοντας ότι φέτος θα έχουμε περίπου 5.000 αφίξεις στον τομέα της κρουαζιέρας.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια υφυπουργός ανέφερε ότι «ο Απρίλιος είναι καλύτερος από το 2019, έχουμε περισσότερες πτήσεις από το εξωτερικό. Σε κάποια σημεία και κάποιους προορισμούς περνάμε το 2019 σε τουριστική κίνηση. Τα στοιχεία είναι πολύ ενθαρρυντικά».

«Χρόνο με το χρόνο θα αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά τους εργαζόμενους που χάσαμε»

«Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει και είναι υποχρεωτική η κλαδική σύμβαση για τους εργαζόμενους στον επισιτισμό. Εχθές υπεγράφη η κλαδική σύμβαση εργασίας για τον επισιτισμό, ώστε να υπάρχουν κανόνες. Νομίζω ότι χρόνο με το χρόνο θα αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά τους εργαζόμενους που χάσαμε», πρόσθεσε.

«Φέτος θα έχουμε περίπου 5.000 αφίξεις στον τομέα της κρουαζιέρας»

«Δουλεύουμε στον πυλώνα της ποιότητας, να αυξάνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τη μέση δαπάνη, δεύτερος πυλώνας η βιωσιμότητα και τρίτος η ισορροπία. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί βλέπουμε πτήσεις που προγραμματίζονται και μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Η τελευταία άφιξη κρουαζιέρας θα είναι 3 Ιανουαρίου. Φέτος θα έχουμε περίπου 5.000 αφίξεις στον τομέα της κρουαζιέρας», εξήγησε ακόμα η κ. Ζαχαράκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments