Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της ασφάλειας και της σταθερότητας

Κώστας Καραμανλής: Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της ασφάλειας και της σταθερότητας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κώστας Καραμανλής: Έστειλε σαφές μήνυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα θέλει την καλή γειτονία και πιστεύει σε αυτήν

Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής από τη Λέσβο.  «Όσο και αν η Τουρκία επιμένει να επαναφέρει στο τραπέζι τα σενάρια αναθεωρητισμού, που φτάνουν έως το αδιανόητο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, τόσο εμείς, η Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνηση θα σηκώνουμε ακόμα ψηλότερα το ανάστημά μας», διαμήνυσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Παράλληλα έστειλε σαφές μήνυμα ότι η Ελλάδα θέλει την καλή γειτονία και πιστεύει σε αυτήν, σημειώνοντας: «Αν αυτό το συμμεριστεί και η Τουρκία, τόσο το καλύτερο. Αν όχι, κακό του κεφαλιού της. Αυτή θα βγει χαμένη».

«Αποβλέπουμε σε ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας, όχι όμως χωρίς κόκκινες γραμμές. Επιδιώκουμε την ειρήνη στην περιοχή μας, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να απαντήσουμε και σε κάθε πρόκληση», τόνισε.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της ασφάλειας και της σταθερότητας

Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε επίσης ότι: «Η Τουρκία πρέπει να γνωρίζει ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί την ένταση στην περιοχή. Όμως δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω σε ό,τι αφορά στα θέματα της εθνικής της κυριαρχίας και του σεβασμού στο Διεθνές Δίκαιο» και σημείωσε: «Οι Έλληνες πολίτες, σε κάθε σημείο της χώρας, γνωρίζουν πλέον καλά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της ασφάλειας και της σταθερότητας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments