Ελλάδα

Μύκονος: Γεωργιανός κακοποιός και Χρυσαυγίτης στην ασφάλεια μαγαζιών

Μύκονος: Γεωργιανός κακοποιός και Χρυσαυγίτης στην ασφάλεια μαγαζιών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Οι έλεγχοι γίνονται από κλιμάκιο του τμήματος εκβιαστών που έφυγε από την Αθήνα σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ καθώς και της υποδιεύθυνσης αστυνομίας Μυκόνου

Ένας γεωργιανός κακοποιός μέλος της συμμορίας των ληστών που “σιδέρωναν” τα θύματά τους κι ένα χρυσαυγίτης, είναι μεταξύ των 11 συλληφθέντων κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν για 2ο συνεχόμενο βράδυ σε 15 νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου.

Οι έλεγχοι γίνονται από κλιμάκιο του τμήματος εκβιαστών που έφυγε από την Αθήνα σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ καθώς και της υποδιεύθυνσης αστυνομίας Μυκόνου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο

Ελέγχθηκαν 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο πλαίσιο κοινής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Ειδικότερα, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες χθες (25 Ιουνίου 2022) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, και στο πλαίσιο ελέγχθηκαν 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών του νησιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments