Αθλητισμός

ΑΕΚ: Υπογράφει άμεσα ο Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Υπογράφει άμεσα ο Γκατσίνοβιτς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΑΕΚ: Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του στη Χόφενχαϊμ από την οποία είχε αποκτηθεί ως δανεικός, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επιστρέφει στην Ελλάδα

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του στη Χόφενχαϊμ από την οποία είχε αποκτηθεί ως δανεικός, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επιστρέφει στην Ελλάδα. Όχι όμως για λογαριασμό των «πρασίνων», αλλά της ΑΕΚ που -εκτός απροόπτου- θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

O 27χρονος Σέρβος βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα και σήμερα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά την μεταγραφή του στην Ένωση, η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις της Χόφενχαϊμ αλλά και του παίκτη. Πρόκειται για μια κίνηση που θα κοστίσει συνολικά πάνω από 3.000.000 ευρώ και προστίθεται στο ήδη καταβληθέν 1.600.000 προς την Αϊντραχτ για την «μονιμοποίηση» της απόκτησης του Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Γκατσίνοβιτς έφυγε από την πατρίδα του και τη Βοϊβοντίνα σε ηλικiά 20 ετών με προορισμό την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Τότε μάλιστα, το καλοκαίρι του 2015, πέρασε για… οκτώ ημέρες από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ως ενδιάμεσο σταθμό για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του τότε ατζέντη του (Πίνι Ζαχάβι), σε ένα «κόλπο» που μετά από χρόνια αποκάλυψαν τα Football Leaks. O Σέρβος χαφ κατέκτησε το κύπελλο Γερμανίας το 2018 και το 2020 δόθηκε ως αντάλλαγμα στη Χόφενχαϊμ για τη μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ.

Με τον Ελβετό έχουν τον ίδιο μάνατζερ (Μίλαν Μαλένοβιτς, δεν συνυπήρξαν στη Γερμανία παρότι αγωνίστηκαν στις ίδιες ομάδες, όμως όλα δείχνουν ότι θα γίνουν συμπαίκτες στην Ελλάδα! Το πέρασμα του Γκατσίνοβιτς από τη Χόφενχαϊμ δεν είχε ανάλογη επιτυχία καθώς δεν κατάφερε ποτέ να εξασφαλίσει θέση βασικού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να φύγει ως δανεικός στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2022. Με το Τριφύλλι στο στήθος κατέκτησε το τρίτο κύπελλο της καριέρας του (Βοϊβοντίνα 2014, Αϊντραχτ 2018). Ήταν μέλος της χρυσής φουρνιάς της εθνικής Νέων της Σερβίας που κατέκτησε το EURO U19 το 2013 και το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 το 2015.

Εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία, τότε ο Γκατσίνοβιτς θα έχει ξεχωριστή θέση στην Ιστορία της ΑΕΚ καθώς θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε ενόψει της μετακίνησης στο νέο γήπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments