Nέα της αγοράς

Airbnb: Μοιράζει 10 εκατ. δολάρια στα πιο ευφάνταστα σπίτια

Airbnb: Μοιράζει 10 εκατ. δολάρια στα πιο ευφάνταστα σπίτια

Πηγή Φωτογραφίας: Travelstyle

Airbnb: Επιδοτεί wannabe οικοδεσπότες για να δημιουργήσουν ιδιόρρυθμους χώρους βραχυχρόνιας μίσθωσης

Σας αρέσει να σχεδιάζετε ιδιόρρυθμους χώρους; Εάν ναι, τότε υπάρχει μια ευκαιρία να κερδίσετε 100.000 δολάρια για να κάνετε την «τρελή» ιδέα σας πραγματικότητα και να αποκτήσετε ταυτόχρονα μακρόχρονη ροή εσόδων. Η Airbnb μέσω του OMG! Fund χαρίζει 10 εκατ. δολάρια σε 100 wannabe οικοδεσπότες προκειμένου να δημιουργήσουν «τρελούς» χώρους βραχυχρόνιας μίσθωσης.Η ψηφιακή πλατφόρμα ζητά ιδέες «εκτός αυτού του κόσμου» για «τους πιο τρελούς χώρους φιλοξενίας του κόσμου». Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να στείλουν τις ιδέες τους στο OMG! έως 22 Ιουλίου 2022.

500 λέξεις

Σύμφωνα με τον Brian Chesky, διευθύνοντα σύμβουλο της Airbnb, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περιγράψουν τις ιδέες τους σε 500 λέξεις. Θα ακολουθήσει αξιολόγηση από μια επιτροπή κριτών. Οι 100 κορυφαίοι υποψήφιοι θα λάβουν 100.000 δολάρια για να κάνουν τη φαντασία τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν τα πιο περίεργα σπίτια.

Οι ιδέες θα κριθούν για την πρωτοτυπία, τη βιωσιμότητα και την εμπειρία που θα προσφέρει ο χώρος στους επισκέπτες.

Η ομάδα των κριτών περιλαμβάνει την Iris Apfel, την αρχιτέκτονα Koichi Takada, την superhost της Airbnb, Kristie Wolfe και τον αντιπρόεδρο του Experiential Creative Product της Airbnb, Bruce Vaughn.

Προϋποθέσεις

Για τους νικητές, υπάρχουν μόνο δύο προϋποθέσεις. Με την ολοκλήρωση των έργων τους, οι αποδέκτες της χρηματοδότησης πρέπει να ενοικιάσουν τον νέο χώρο στην Airbnb και δεν μπορούν να καταχωρήσουν το ακίνητο σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για ένα χρόνο.

Άνοδος 49%

Να σημειωθεί ότι περισσότερες από 30.000 μοναδικές (ιδιόρρυθμες) καταχωρίσεις σε όλο τον κόσμο προστέθηκαν στην Airbnb το 2021, ωστόσο η ζήτηση για «τρελούς» χώρους φιλοξενίας είναι τόσο μεγάλη που η πλατφόρμα θέλει να πληρώσει τον λογαριασμό για την κατασκευή περισσότερων.Η Airbnb λέει ότι ο τυπικός οικοδεσπότης στις ΗΠΑ κέρδισε πάνω από 13.800 δολάρια το 2021, αύξηση 85% σε σχέση με το 2019. Οι κρατήσεις σε μοναδικά ακίνητα της κατηγορίας OMG! αυξήθηκαν πάνω από 49% την ίδια περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments