Nέα της αγοράς

Skiathos Palace: Το πολυτελές ξενοδοχείο των Σποράδων

Skiathos Palace: Το πολυτελές ξενοδοχείο των Σποράδων

Πηγή Φωτογραφίας: Jet2holidays

Skiathos Palace: Πολυτέλεια και συνεχής βελτίωση των υποδομών

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, που ξεχωρίζει τόσο για την προνομιακή του θέση, αλλά και για τις συνεχείς επενδύσεις που υλοποιεί, στοχεύοντας στην ταξιδιωτική εμπειρία του επισκέπτη.

Το Skiathos Palace βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου, πάνω από την πασίγνωστη παραλία των Κουκουναριών και στην παραλία Μάραθα, που και οι δύο είναι βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία. Το συγκρότημα διαθέτει 258 πολυτελή δωμάτια (εκ των οποίων 9 σουίτες) που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και εξασφαλίζουν μία ευχάριστη και άνετη διαμονή, με ασφάλεια.

Πολυτέλεια και συνεχής βελτίωση των υποδομών

Η πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα του Executive Plus Floor είναι μία νέα εμπειρία πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, προσφέροντας σύγχρονα facilities που αγκαλιάζουν φιλόξενα και προσωποποιημένα τις ανάγκες του εκλεκτικού ταξιδιώτη. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονες, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων, χωρητικότητας 1.200 ατόμων, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της περιοχής.

Οι εντυπωσιακές ανέσεις των χώρων, οι γαστρονομικές προτάσεις σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης. Το ξενοδοχείο, ακολουθώντας την πολιτική του για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, έχει πιστοποιηθεί με τα διεθνή πιστοποιητικά ISO 9001 (τομέας παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών, ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων), καθώς και με το σήμα ποιότητας Green Key (eco label) και Travelife.

Στο Skiathos Palace υπάρχει επίσης πισίνα, bar, pool bar, mini market, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, υπηρεσία massage & χώρος αποδυτηρίων (courtesy room), ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο & Internet Hot Spot, γήπεδο tennis καθώς και παιδική χαρά.

Γεύσεις υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας στα δύο εστιατόρια

Γεύσεις από τον ελληνικό και τον διεθνή γαστρονομικό χάρτη ξεδιπλώνονται ισορροπημένα σε κάθε πιάτο του κεντρικού εστιατορίου του ξενοδοχείου Skiathos Palace, που δελεάζει τον ουρανίσκο με μια πολύχρωμη ποικιλία επιλογών για πρωινό ή δείπνο στους εσωτερικούς ή εξωτερικούς του χώρους δίπλα από την πισίνα.Στο ξενοδοχείο λειτουργεί – εκτός από το κυρίως εστιατόριο- η ελληνική ταβέρνα “The White View”, στο roof garden, μια ξεχωριστή επιλογή με μοναδική θέα στη θάλασσα, αυθεντικές τοπικές γεύσεις και φρέσκα θαλασσινά. Σ’ ένα υπέροχο μπαλκόνι με ελαιόδεντρα και πανοραμική θέα στον μαγευτικό κόλπο των Κουκουναριών, σας περιμένουν ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ με ιδιαίτερες BBQ “πινελιές” από τη μεσογειακή γευστική κουζίνα, ολόφρεσκα ψάρια & θαλασσινά καθώς και μια προσεγμένη λίστα κρασιών για να κάνουν το δείπνο σας μία αξέχαστη εμπειρία με την υπογραφή του Skiathos Palace. Το εστιατόριο White View λειτουργεί καθημερινά μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments