Πολιτική

Απάντηση Νάσου Ηλιόπουλου στη ΝΔ για Κορκονέα: Χάρηκαν τόσο που καρφώθηκαν

Απάντηση Νάσου Ηλιόπουλου στη ΝΔ για Κορκονέα: Χάρηκαν τόσο που καρφώθηκαν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νέα Δημοκρατία είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Νάσο Ηλιόπουλο για «κροκοδείλια δάκρυα», εξηγώντας πως στον πρώην ειδικό φρουρό αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά προτέρου σύννομου βίου, λόγω του νόμου που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Στην αποφυλάκιση Κορκονέα αναφέρεται με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος απευθυνόμενος στη ΝΔ. Η Νέα Δημοκρατία είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Νάσο Ηλιόπουλο για «κροκοδείλια δάκρυα», εξηγώντας πως στον πρώην ειδικό φρουρό αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά προτέρου σύννομου βίου, λόγω του νόμου που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο κ. Ηλιόπουλος επανήλθε, υποστηρίζοντας: «Στην ΝΔ χαίρονται για την αποφυλάκιση του Ε. Κορκονέα, τόσο πολύ, που καρφώθηκαν. Ας μας εξηγήσουν όταν μπορέσουν, για ποιο λόγο η γνώμη εισαγγελέα και των τριών δικαστών ήταν κατά της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου. Επίσης, ας μας εξηγήσουν γιατί απάντησαν σε μια δήλωση στην οποία δεν υπήρχε καμία αναφορά στη ΝΔ. Έχουν αναλάβει να κάνουν και τα ρεπό των συνηγόρων του δολοφόνου Κορκονέα;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments