Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ Έντονη δραστηριότητα στον τομέα της επικοινωνίας από τις 23/6 που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους. Νέες ιδέες, μετακινήσεις και ταξίδια θα σας δώσουν την ευκαιρία να δικτυωθείτε, να κάνετε νέους φίλους και να επανασυνδεθείτε με αδέλφια και οικείους. Στις 28/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 4/12 θα υπάρχουν στιγμές που θα δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα και θα βρίσκετε διέξοδο σε δημιουργικές δραστηριότητες. Στις 29/6 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέες προοπτικές στον τομέα της οικιακής σας ζωής και είναι ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε τον χώρο σας, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα ευνοήσει την οργάνωση ενός ταξιδιού, ενώ θα έχουν αίσια αποτελέσματα και οι εμπορικές σας συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ Οικονομικά οφέλη φέρνει ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, με την είσοδό της στους Διδύμους τις 23/6, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18/7. Κινηθείτε γρήγορα όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις, αναζητήστε μια νέα πηγή εσόδων, περιποιηθείτε τον εαυτό σας κι αυτούς που αγαπάτε. Προσέξτε μόνο μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού, αν κάνετε μια σημαντική αγορά. Στις 28/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 4/12 θα δουλέψετε ξανά μια ιδέα που είναι ημιτελής, θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα, αλλά μπορεί οι αποφάσεις σας να βασίζονται στο συναίσθημα και πολλές φορές θα σας απογοητεύουν. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 και για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι ιδανική εποχή για σύντομα ταξίδια, νέες εμπορικές συμφωνίες και υπογραφές συμβάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εποχή όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, καθώς στις 23/6 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ο πλανήτης των χρημάτων και της ομορφιάς θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς, φέρνοντας αφθονία αγαθών. Μέχρι τις 18/7 δώστε έμφαση στην προσωπική σας φροντίδα, προσέξτε όμως γιατί θα έχετε μια τάση για σπατάλες. Από τις 28/6, που γυρίζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ανάδρομος, και τους επόμενους 5 μήνες θα υπάρχουν στιγμές που θα επικρατεί ασάφεια στα επαγγελματικά σας και οι φιλοδοξίες σας δεν θα είναι ξεκάθαρες, με αποτέλεσμα να καταπιάνεστε με διάφορα, αλλά να μην ολοκληρώνετε τίποτα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί ένα ξεκίνημα με οικονομικά οφέλη. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπογράψετε μια σύμβαση που θα αυξήσει τα έσοδά σας ή θα βρείτε μια θέση εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Το προσεχές διάστημα θα επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή και θα απέχετε από κοινωνικές επαφές, επειδή θα θέλετε να κρατήσετε μυστική μια σχέση που ξεκινάει με πολύ πάθος. Γενικά δεν σας αρέσει να δίνετε αναφορά σε κανέναν για τα προσωπικά σας, πόσο μάλλον τώρα που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους και μέχρι τις 18/7 θα είστε πολύ φειδωλοί στις πληροφορίες που θα δίνετε. Ο Ποσειδώνας, με την επιστροφή του σε ανάδρομη πορεία στις 28/6, θα θολώνει τα νερά και δεν θα είναι ξεκάθαρες οι επαφές και οι συνεργασίες. Μέχρι τις 4/12 θα πρέπει να αποφεύγετε την εξιδανίκευση καταστάσεων και να τσεκάρετε προσεχτικά τους όρους συμβολαίων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 29/6 σας παρακινεί να κάνετε ένα ξεκίνημα που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες επικεντρωθείτε σε ό,τι πιο σημαντικό για εσάς.

ΛΕΩΝ Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 ενεργοποιείται ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης και μέχρι τις 18/7 θα επεκτείνετε την εμβέλειά σας, αξιοποιώντας στο έπακρο τους ανθρώπους σας. Εξαιρετική εποχή για να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, για διασκέδαση και για νέες γνωριμίες. Μπορείτε να γίνετε μέλος μιας ομάδας και να γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε πρόοδο στη ζωή σας ή να ξεκινήσετε ένα χόμπι και να ασχοληθείτε. Από τις 28/6, που γυρίζει ο Ποσειδώνας ανάδρομος, και μέχρι τις 4/12 θα πρέπει να προσέχετε σε τι επενδύετε και πώς θα πληρώνετε τους λογαριασμούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε μεγάλα όνειρα, αρκεί να παραμένετε προσγειωμένοι. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας προκαλέσει μια αίσθηση απελευθέρωσης, θα αφήσετε πίσω ό,τι είναι δυσλειτουργικό και θα προετοιμαστείτε για μια νέα φάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα μελλοντικά σας σχέδια θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και από τις 23/6, που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή μια νέα επαγγελματική προσπάθεια. Εξαιρετική εποχή για συλλογική δράση και επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Επίσης, θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους ηλικιωμένους και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Στις 28/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 4/12 θα επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ μπορεί να σας προτείνουν να ενώσετε τις δυνάμεις σας άτομα με τα οποία είχατε συμπορευτεί στο παρελθόν. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε τις εξιδανικεύσεις και να κρατάτε μικρό καλάθι. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής ‒ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα και να επανασυνδεθείτε με φίλους.

ΖΥΓΟΣ Εποχή για ταξίδια και νέες εμπειρίες από τις 23/6, καθώς εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στους Διδύμους και σας καλεί να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές σε νέους προορισμούς που θα επισκεφτείτε. Θα εμπνευστείτε από άτομα διαφορετικής κουλτούρας, θα ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα και οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Από τις 28/6 και μέχρι τις 4/12 ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα αλλάζετε επαγγέλματα μέχρι να βρείτε αυτό που θα πληροί τις ανάγκες σας, ενδεχομένως όμως να πέσετε σε παγίδες. Ιδιαίτερη προσοχή στις υπογραφές συμβάσεων. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τις φιλοδοξίες σας και μπορεί να φέρει μια νέα δουλειά, επιτυχίες και προαγωγή. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα και να αυξήσετε τη φήμη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας, να κερδίσετε χρήματα μέσω επενδύσεων, να εξοφλήσετε μια οφειλή και να εργαστείτε πάνω σε μια καινούργια ιδέα. Ωστόσο, πρέπει να είστε προνοητικοί και να αναλαμβάνετε έργα που μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Μέχρι τις 18/7 οι ανταμοιβές θα έρχονται γρήγορα, ενώ θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή με έναν καινούργιο έρωτα. Με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στις 28/6 ξεκινά ένα διάστημα πέντε μηνών που δεν θα είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας και θα προκαλείτε ανασφάλεια στο ταίρι σας. Πιθανή επανασύνδεση με έναν πρώην σύντροφο θα πρέπει να τη σκεφτείτε πολύ προσεχτικά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σάς ενθαρρύνει να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι τελευταίες μέρες του μήνα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, καθώς από τις 23/6 εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, προσδίδοντας ζεστασιά, και θα επικρατεί ένα ευχάριστο κλίμα. Μέχρι τις 18/7 θα είναι ιδανική εποχή για νέες συμφωνίες, για σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας και τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν ξεκινάτε τις διακοπές σας, θα έχετε την ευχέρεια να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Στις 28/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 4/12 θέματα της οικιακής σας ζωής θα επανέλθουν στο προσκήνιο κι εσείς θα αναζητήσετε τη γαλήνη, κρατώντας αποστάσεις από καταστάσεις που σας προκαλούν ένταση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 θα σας βοηθήσει να πάρετε ένα δάνειο, μια υποτροφία ή να ρυθμίσετε μια οφειλή. Αν ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αυτή την εποχή αναζητήστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας ή στην καθημερινότητά σας. Από τις 23/6, που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, και μέχρι τις 18/7 στοχεύστε στο μάρκετινγκ, σε συνεργασίες και σε ό,τι μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά σας. Θα έχετε περισσότερη εύνοια αν δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία από τις 28/9 και για ένα διάστημα πέντε μηνών ενδεχομένως να χάνετε συχνά τον προσανατολισμό σας και να ασχολείστε με ιδέες χωρίς αντίκρισμα. Ενδεχομένως να αλλάξετε τόπο διαμονής λόγω των επαγγελματικών σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 ο μήνας κλείνει με ευκαιρίες για συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ενώ είναι ιδανική μέρα για γάμο ή συγκατοίκηση με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Τις επόμενες μέρες θα εστιάσετε στη διασκέδαση και τις απολαύσεις και από τις 23/6, που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, μέχρι τις 18/7 θα είναι εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας, να δικτυωθείτε με κόσμο. Ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη και οι επιτυχίες σας θα σας αναζωογονήσουν. Επίσης, θα ευνοηθεί η απόκτηση παιδιού. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε και ξεπεράστε τις ανασφάλειες, ώστε να μη χάνετε ευκαιρίες. Με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία από τις 28/6 και μέχρι τις 4/12 οικονομικές υποθέσεις θα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς μπορεί να γίνονται εσφαλμένοι χειρισμοί ή διαπραγματεύσεις που θα κρύβουν παγίδες. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 θα ευνοήσει το ξεκίνημα μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας και την αναζήτηση μιας θέσης εργασίας. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 θα υπάρχει αρμονία στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σπίτι σας θα είναι ανοιχτό σε φίλους και συγγενείς και θα περνάτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια. Πολλοί από εσάς θα βελτιώσετε το χώρο σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα μετακομίσετε σε μια κατοικία. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομος στις 28/6 και μέχρι τις 4/12 οι προσωπικές σας επιθυμίες θα μεταβάλλονται συχνά, οπότε θα πρέπει να παίρνετε το χρόνο σας ώστε να μην οδηγήστε σε αδιέξοδα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας, να οργανώσετε ένα ταξίδι και να απολαύσετε τις στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα βρείτε τον έρωτα σε μια σύντομη απόδραση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments