Focus

Meadow Walker: Η κόρη του Paul Walker μιλάει ανοιχτά για την άμβλωση που έκανε

Meadow Walker: Η κόρη του Paul Walker μιλάει ανοιχτά για την άμβλωση που έκανε

Πηγή Φωτογραφίας: El Diario NY

Meadow Walker: Το μοντέλο σχολίασε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για απαγόρευση των αμβλώσεων στις ΗΠΑ.

“Κι εγώ αμφιταλαντεύτηκα με την επιλογή, όμως το 2020, όταν ο κόσμος κατέρρεε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναζήτησα να κάνω έκτρωση”, εξομολογήθηκε η Meadow Walker προκειμένου να σχολιάσει την κίνηση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ανατρέψει την απόφαση Roe vs Wade από το 1973 για τις αμβλώσεις.

Η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker σε μία ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε την εμπειρία της και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της που πλέον πολλές γυναίκες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν το ίδιο

“Σήμερα σημειώνεται ένα τεράστιο πισωγύρισμα στην ιστορία – μία σημαντική αδικία για τις γυναίκες στις ΗΠΑ. Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες που δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση της άμβλωσης”, έγραψε στο κείμενό της.

View this post on Instagram

A post shared by Meadow Walker Thornton-Allan (@meadowwalker)

Το μοντέλο, που παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2021 τον ηθοποιό Louis Thornton-Allan, όπου ο Vin Diesel την παρέδωσε στον γαμπρό, δήλωσε πως η εμπειρία της έκτρωσης ήταν πολύ προσωπική και ιδιωτική, όπως ακριβώς πρέπει να είναι. “Ήμουν αρκετά τυχερή να έχω έναν σπουδαίο γιατρό που με υποστήριξε στην εξουθενωτική διαδικασία, με την βοήθειά τους, έχω τη δυνατότητα να είμαι το χαρούμενο και υγιές άτομο που είμαι σήμερα”, σημείωσε. Το να ξέρει πως τώρα περισσότερες γυναίκες δεν θα έχουν την ευκαιρία να έχουν τη δική της εμπειρία και γενικότερα έλεγχο στο σώμα τους είναι κάτι που τη διαλύει ψυχολογικά.

“Το να απογορεύεις την άμβλωση δεν εμποδίζεις τις αμβλώσεις, εμποδίζεις τις ασφαλείς αμβλώσεις”, επεσήμανε μέσα από το “δυνατό” μήνυμά της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κόρη του διάσημου ηθοποιού έλαβε πολλή αγάπη από τα μηνύματα υποστήριξης, που την ευχαριστούσαν για το ότι μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία, με την οποία έδωσε κουράγιο και σε άλλες κοπέλες να συνεχίζουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Η Meadow Walker δεν είναι η μόνη που παραδέχθηκε πως κατέφυγε στην έκτρωση

Πριν από λίγο, η πολιτικός Alexandria Ocasio-Cortez αποκάλυψε πως χρειάστηκε να υποβληθεί σε άμβλωση, ύστερα από τον βιασμό της. Παράλληλα, και η μεγάλη ηθοποιός Rita Moreno εξομολογήθηκε πως όταν ήταν νεαρή σε ηλικία είχε υποβληθεί σε παράνομη άμβλωση, δεδομένου ότι την εποχή του ’60 δεν επιτρεπόταν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments