Ζώδια

Ζώδια σήμερα 1 Ιουλίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια σήμερα 1 Ιουλίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια σήμερα 1 Ιουλίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και για ερωτικές επιστροφές, θα έχεις αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις διασκεδαστικές, αλλά και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου! 2ο δεκαήμερο, μέσα από συνομιλίες και συναντήσεις, θα ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα παλιό και κάθε πληγή! 3ο δεκαήμερο, πάθος, αλλά και σταθερότητα, χαρακτηρίζουν την ερωτική σου ζωή! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μακριά από μουρμούρα και γκρίνια! Εσύ του 3ου, προσοχή! Τοξικότητα, ζήλια, παιχνίδια εξουσίας, ψέματα και δυσάρεστες εντάσεις, θα κλονίσουν την αισθηματική σου ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά και μπόλικες αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος! 2ο δεκαήμερο, πετυχαίνεις σιγουριά στον αισθηματικό τομέα! 3ο δεκαήμερο, θα έχεις χαρά από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα και θα απολαύσεις σταθερότητα! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακά λάθη! Εσύ του 2ου, επικεντρώνεσαι κυρίως στα οικονομικά σου! 3ο δεκαήμερο, όχι σε ζήλια, αλλά κυρίως όχι σε απαγορευμένους έρωτες, ψέματα και μυστικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, όλα τέλεια! Πάθος, ερωτική τύχη, εκπλήρωση επιθυμιών, χαρούμενες εξελίξεις και μόνο επιτυχία στα αισθηματικά σου! 2ο δεκαήμερο, ξεπερνάς παλιά προβλήματα, κλείνεις πληγές και έχεις τύχη στις ερωτικές επικοινωνίες! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις θετικές αλλαγές, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στα ερωτικά σου! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, εξιδανικεύσεις και ουτοπίες στον έρωτα, φέρνουν απομυθοποιήσεις και απογοητεύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο! Νέες ευκαιρίες, ξεκινήματα, ανανέωση, ικανοποίηση, χαρά, ερωτική επιτυχία και ρομαντισμός! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις επικοινωνία με έναν έρωτα απωθημένο ή παρελθοντικό! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, πες όχι στην απαιτητικότητα και τις υπερβολές! 3ο δεκαήμερο, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, λόγω πάθους! Έρχονται κόντρες, απογοητεύσεις, αρνητικές αποκαλύψεις και στενάχωρες εξελίξεις!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ρομαντισμός, τρυφερές στιγμές, χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο, τύχη, θετικές αλλαγές και εκπλήξεις, 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ανανέωση σχέσης, επίτευξη στόχων, απαλλαγή από παλιά προβλήματα, αλλά και νέες γνωριμίες θα έχεις! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένα, ενώ εσύ του 3ου, μακριά από επικοινωνιακά λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για μία περίοδο, γεμάτη φλερτ, νέα ξεκινήματα, γνωριμίες, χαρούμενες αλλαγές και εκπλήξεις στον έρωτα! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις άπειρες παθιασμένες στιγμές! Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου, αυτήν την εβδομάδα! 3ο δεκαήμερο, όχι σε ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις, γιατί θα προσγειωθείς απότομα και θα πληγωθείς!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απόλυτα τυχερή εβδομάδα για τα ερωτικά σου, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Μόνο θετικές εξελίξεις, συντροφικότητα, φλερτ, απαλλαγή από παλιά προβλήματα, επίτευξη στόχων και εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών! 3ο δεκαήμερο, σταθερότητα και επιτυχίες, θα έχει η συντροφική ζωή! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στην έπαρση και την απαιτητικότητα! Εσύ του 3ου, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, σε τοξικές σχέσεις, σε παιχνίδια εξουσίας και εκρήξεις ζήλιας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, η εβδομάδα υπόσχεται ερωτική τύχη, πάθος, γοητεία, ερωτικές επικοινωνίες, χαρούμενα νέα και μηνύματα, φλερτ, γνωριμίες και επιτυχίες! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ο τομέας της κρεβατοκάμαρας, βελτιώνεται! Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πρώτο σου μέλημα είναι τα οικονομικά, ενώ εσένα του 3ου, τα επαγγελματικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέα παθιασμένη σχέση ή απόλυτη βελτίωση και αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης, για εσένα του 1ου και του 2ου! Επιπλέον, ξεπερνάς παλαιά προβλήματα! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις κατακτήσεις, πάθος, τύχη, ρομαντισμό, φλερτ και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, η τάση σου για ψεύτικες ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες, θα φέρουν μεγάλες απογοητεύσεις στην συντροφική ζωή!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ομορφιά, αλλά και τύχη στην συντροφική ζωή θα έχεις 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, μπορείς να αναμένεις ένα παθιασμένο πισωγύρισμα, από το ερωτικό σου παρελθόν! Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με τα επαγγελματικά σου! Εσύ του 3ου, προσοχή! Τοξικές καταστάσεις, λάθος έρωτες από το παρελθόν που πληγώνουν και ρήξεις λόγω ζήλιας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ανανεώνεις την εμφάνιση σου και απολαμβάνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, φλερτ, εξομολογήσεις, ερωτόλογα και κομπλιμέντα σε όποιο δεκαήμερο κι αν είσαι! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι στα επικοινωνιακά λάθη λόγω έπαρσης!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, μόνο θετικές εξελίξεις, φλερτ, καλοπέραση, νέες ευκαιρίες, χαρά και ερωτικές επιτυχίες, 1ο δεκαήμερο! 2οδεκαήμερο θα έχεις μήνυμα από πρώην ή απαλλαγή προβλημάτων που είχατε με το ταίρι σου! 3ο δεκαήμερο, καυτές σεξουαλικές στιγμές, υπόσχεται η εβδομάδα! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, για μια ακόμα φορά αυταπατάσαι και πέφτεις από τα σύννεφα στον έρωτα! Επίσης, μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments