Ειδήσεις

Γυναίκα παράτησε το γάτο της με το κλουβί του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης [pic]

Γυναίκα παράτησε το γάτο της με το κλουβί του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη χθες το πρωί της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με ανακοίνωση του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, μια κυρία παράτησε το γάτος της στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη χθες το πρωί της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με ανακοίνωση του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, μια κυρία παράτησε το γάτος της στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, αφού δεν της επιτράπηκε να πετάξει μαζί του στην Αθήνα, γιατί δεν είχε microchip.

Για να καταλάβετε διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

“Περίπου στις 11.00 χτυπάει το τηλέφωνο.

  • “Καλημέρα σας, είμαστε η αστυνομική βάρδια που βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Μια κυρία έχει αφήσει ένα γάτο μέσα στο box του, έξω από το κτίριο του αεροδρομίου “.
  • ” Συγνώμη, μπορείτε να μου δώσετε κάποιες λεπτομέρειες τι ακριβώς εννοείται;”
  • ” Μια κυρία που πετούσε είχε μαζί της ένα box με τον γάτο της. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο γάτος δεν είχε microchip, οπότε η κυρία έφυγε από το κτίριο, άφησε έξω τον γάτο, επέστρεψε κι έφυγε με την πτήση της”.
  • ” Ο γάτος τώρα που βρίσκεται; Και η κυρία έφυγε έτσι απλά;” Ο γάτος παραλήφθηκε από το ΑΤ Αλεξανδρούπολης, έχει σχηματιστεί δικογραφία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο συνεργαζόμενο με τον Δήμο κτηνιατρείο. Αναζητούμε φιλοξενία μέχρι την επίλυση της υπόθεσης. Είναι πολύ φιλικός κι αναζητά την ανθρώπινη παρουσία”.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments