Ελλάδα

Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση

Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ραφήνα: Στην φυλακή θα οδηγηθούν οι δυο 24χρονοι που απολογήθηκαν για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος 42χρονου σε μπαρ στη Ραφήνα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής

Στην φυλακή θα οδηγηθούν οι δυο 24χρονοι που απολογήθηκαν για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος 42χρονου σε μπαρ στη Ραφήνα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Μετά από διαδικασία που διήρκεσε 12 ώρες ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους δύο κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, η ανακρίτρια επεκτείνει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος ακόμη δυο νεαρών, που στο στάδιο της προδικασίας είχαν καταθέσει ως αυτόπτες μάρτυρες.

Χθες Παρασκευή ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι χτύπησε το θύμα στο πλαίσιο νόμιμης άμυνας, ενώ ο συγκατηγορούμενός του επικαλείται εθισμό του θύματος στο αλκοόλ και επιβαρυμένη κατάσταση υγείας του 42χρονου.

Το χρονικό της επίθεσης

Τους δράστες αλλά και τις αιτίες του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 42χρονου άνδρα στη Ραφήνα τα ξημερώμτα της Κυριακής, αναζητούν οι αρχές με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την αγριότητα της φονικής επίθεσης με τα τραγικά αποτελέσματα.

Τον χτύπησα με σιδερογροθιά

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Κάποια στιγμή φέρεται να πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού και όταν γύρισε είδε τέσσερα άτομα να ενοχλούν την κοπέλα του. Όταν τους ζήτησε το λόγο, ξεκίνησε η μεταξύ τους αντιπαράθεση. Άλλη εκδοχή αναφέρει ότι όταν ο 42χρονος σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος σκούντησε ένα από τα άτομα της παρέας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να διαπληκτίζονται.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και κάποια εξ αυτών έγιναν με σιδερογροθιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν και το θάνατο του 42χρονου, αφού του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 42χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι και οι νεαροί διέφυγαν προς την παραλία της Ραφήνας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωτόσο κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments