Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κοιτά τον Μπρινιόλι η Περούτζια

Παναθηναϊκός: Κοιτά τον Μπρινιόλι η Περούτζια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Το τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μπρινιόλι εξετάζει η Περούτζια, αλλά μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσει ο πορτιέρο του συλλόγου Λεάντρο Τσιτσίζολα

Το τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μπρινιόλι εξετάζει η Περούτζια, αλλά μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσει ο πορτιέρο του συλλόγου Λεάντρο Τσιτσίζολα, καθώς ενδιαφέρεται η Πάρμα.

Όπως τονίζει το tuttomercatoweb.com, στην Περούτζια, η οποία αγωnίζεται στη Serie B,  αρέσει ο τερματοφύλακας του Tριφυλλιού, όπου φέτος έκανε μια εξαιρετική χρονιά με τους “πράσινους”, όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπρινιόλι έχει συμβόλαιο δύο χρόνια ακόμα με τον Παναθηναϊκό και για να αποχωρήσει θα πρέπει να έρθει μια πάρα πολύ καλή πρόταση. Επίσης η Περούτζια αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και είναι δεδομένο ότι ο Μπρινιόλι θα επέστρεφε στην πατρίδα του μόνο για ομάδα Serie A.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Περούτζια αναζητά ενίσχυση κάτω από τα γκολποστ. Η ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον Μπρινιόλι. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι όνομα που παίζει έντονα για την ομάδα της Ούμπρια και μάλιστα οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Περούτζια προσπαθεί πραγματικά για τον Μπρινιόλι…»

Ανακοίνωσε τον Τσέριν – Αναμένει τον Σεπφ

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε… επισημότητα είναι πλέον ο Άνταμ Τσέριν, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Νυρεμβέργη, με συμβόλαιο έως το 2026. Ο 22χρονος διεθνής Σλοβένος, πέρασε ιατρικές εξετάσεις εκτός Ελλάδας, υπέγραψε ήδη το νέο συμβόλαιό του και θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Τριφυλλιού στο Βάλχζε της Αυστρίας την προσεχή Τρίτη (5/7).

Για τη μεταγραφή του ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε 700.000 ευρώ στη Νυρεμβέργη, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του Τσέριν (ο οποίος έγινε το τρίτο θερινό, μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού») θα είναι περίπου 200.000 ευρώ. pao-logo_1

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση επιτελικού μέσου («10αριού») για τον οποίο έχει δώσει ήδη το «πράσινο φως» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως πρόκειται για περίπτωση χαφ «πρώτης γραμμής» ο οποίος θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους ποιοτικούς δείκτες του «πράσινου» ρόστερ.

Εξελίξεις αναμένονται και με τον Αυστριακό Αλεσάντρο Σεπφ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιοβάνοβιτς για τη θέση του βασικού στο «8», με τον 28χρονο μέσο να δίνει την οριστική απάντησή του στους «πράσινους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments