Ζώδια

Ζώδια Τρίτη 5 Ιουλίου 2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια Τρίτη 5 Ιουλίου 2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια Τρίτη 5 Ιουλίου 2022: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

Κριός

Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, κάνει την είσοδό του στον γήινο Ταύρο, εγκαινιάζοντας μία περίοδο πιέσεων για τα οικονομικά σου! Το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις και η ενέργειά σου όλη θα είναι δοσμένη σε θέματα που αφορούν τις υλικές και συναισθηματικές σας κτήσεις. Ο Ερμής κάνει και αυτός την είσοδό του στον Καρκίνο o Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και αναθερμαίνει την επαφή και την επικοινωνία σου με την οικογένεια αλλά και με τα άτομα της προσωπικής σου ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις Πες αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να απαιτείς περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει το άτομο της καρδιάς σου! Μην παρασύρεσαι από την υπερβολή σου σε μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Μην υπερβάλεις των δυνάμεών σου στην εργασία, αλλά συγκρότησε καλύτερα τις υποχρεώσεις σου κάνοντας ένα καλό πλάνο! Στα οικονομικά προετοιμάσου για τα έξτρα έξοδα που παρουσιάζονται! ♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σημαντική η εβδομάδα για το ζώδιο σου, γιατί στην πορεία της, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου! Μπαίνεις σε μία νέα πορεία μαχητικότητας δίνεις τον δικό σου αγώνα για να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω, δεν παύει όμως την επόμενη περίοδο να είσαι αρκετά νευρικός και απότομος στο περιβάλλον σου και αμετακίνητος σε αυτά που εσύ ο ίδιος επιθυμείς να κάνεις. Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σε ωθεί σταδιακά για να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις, να συσφίγξεις τις σχέσεις σου με τα αδέλφια σου αλλά και να κάνεις νέες, ουσιαστικές γνωριμίες, που θα μπορούν πραγματικά να σε κάνουν να νιώσεις ζεστασιά, οικειότητα αλλά στην συνέχεια και αγάπη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου ανεβαίνει, γίνεσαι διεκδικητικός, ερωτικός, όμως θέλεις απαντήσεις εδώ και τώρα για τα ζητήματα που σε καίνε στα αισθηματικά! Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αναμένονται πιέσεις, προκλήσεις και δοκιμασίες! Οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν στην εύρεση λύσεων. Στα οικονομικά παίρνεις ανάσα ανακούφισης!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου προετοιμάζοντας το «έδαφος» για λίγο αργότερα όπου ο Άρης θα κινείται για 7 μήνες στο δικό σου ζώδιο! Η νέα θέση του Άρη αναμένεται να σε κουράσει γιατί η ενέργειά σου στρέφεται πλέον πιο εσωτερικά, ενώ εσύ καλείσαι αρκετές στιγμές να κάνεις αρκετές θυσίες είτε για να υπερασπιστείς το αντικείμενο της επαγγελματικής σου απασχόλησης, είτε για να βοηθήσεις με πράξεις, ανθρώπους δικούς σου. Η ψυχολογία σου ωστόσο θα είναι αρκετά ευερέθιστη! Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι και ο Ερμής (κυβερνήτης σου) εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να κάνεις τις οικονομικές σου διαπραγματεύσεις, να κάνεις συμφωνίες αλλά και να υπογράψεις συμφωνητικά που θα μπορούν να σου εξασφαλίσουν μία καλύτερη οικονομική πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι και σου ζητά να αφεθείς, να παίξεις, να ερωτοτροπήσεις και να νιώσεις καλοκαίρι! Το άτομο που σε ενδιαφέρει εκφράζει τα συναισθήματά του και εσύ επιβεβαιώνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκληρή δουλειά με κόπο, προσπάθεια και θυσίες έρχεται από αυτή την εβδομάδα! Οι συζητήσεις για τα οικονομικά ευνοούνται και φέρνουν θετικά αποτελέσματα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει ως και τις 20/8! Στο διάστημα αυτό βιώνεις κάποιες εντάσεις και ξεκαθαρίσματα με φίλους, συλλόγους, ομάδες, όμως αφήνεις χώρο για να καλωσορίσεις και νέους ανθρώπους στη ζωή σου, οι οποίοι και εισβάλουν με τρόπο απρόσμενο ή και την πιο περίεργη στιγμή! Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σου ετοιμάσου να ζήσεις μία περίοδο που θα διακρίνεσαι από την διπλωματικότητά σου, από την καλοπροαίρετη διάθεσή σου αλλά και από τον καθαρό τρόπο με τον οποίο θα εκφράζεσαι και θα επικοινωνείς! Τα λόγια σου τώρα, θα έχουν αξία… θα διαπερνούν και θα προκαλούν συναισθήματα και πραγματικά αυτή την περίοδο μπορείς να χαρείς μέσα από τις συζητήσεις, τις επαφές, τις συμφωνίες αλλά και τις μετακινήσεις που θα κάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες επιθυμίες σου μένουν ανεκπλήρωτες στα αισθηματικά και ο λόγος είναι επειδή χάνεις εύκολα το κουράγιο σου! Μίλησε για αυτά που αισθάνεσαι, χωρίς να φοβάσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς πραγματικά να διαπρέψεις με την δημιουργικότητα που θα σε διακρίνει! Στα οικονομικά σου αναμένονται ζορίσματα!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει ως και τις 20/8! Το διάστημα αυτό κρίνεται αγωνιστικό για την πορεία της επαγγελματικής σου δραστηριότητας, δίνεις την δική σου μάχη για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου και για να μπορέσεις να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Προσοχή στις συγκρούσεις με άτομα που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσένα (πχ προϊστάμενο)! Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα σημάνει μία περίοδο όπου οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα ταξιδεύουν στο παρελθόν, ή πολλές φορές δεν θα αποκαλύπτονται … Μπορεί να νιώθεις και την ανάγκη να επικοινωνείς και να συναντάς, λίγα και καλά άτομα, με τα οποία αισθάνεσαι σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον ευνοούνται αρκεί να κουνήσεις λίγο την ουρίτσα σου και να επιλέξεις σωστά τον άνθρωπο που θα μπορεί να σου προσφέρει την σταθερότητα που αυτή την εποχή έχεις ανάγκη! Αν είσαι σε σχέση, είναι ο καιρός για μία ανανέωση τι λες;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγώνας δρόμου θυμίζουν τα επαγγελματικά σου, ζορίζεσαι, τα δίνεις όλα, όμως καταφέρνεις και πετυχαίνεις στόχους! Στα οικονομικά σου ούτε κλαις, αλλά ούτε και γελάς αυτή την εβδομάδα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει ως και τις 20/8! Ο Άρης από αυτή την θέση σε ενεργοποιεί να κινητοποιηθείς προς νέα σχέδια, νέες κατευθύνσεις, όπου εντέλει μπορούν να προσφέρουν μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σου. Το διάστημα αυτό ανοίγεσαι περισσότερο προς εκπαιδευτικές ή νομικές δραστηριότητες, στην κινητοποίησή σου για νέες συμφωνίες, ή για νέες ενέργειες που θα φέρουν μία νέα προοπτική για το μέλλον σου. Ενισχύεις γνώσεις, εμπειρίες και συμβαίνουν γεγονότα που σου αλλάζουν με τρόπο θετικό την στάση και φιλοσοφία ζωής! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα τονώσει τις κοινωνικές σου επαφές ενώ θα συναντήσεις και θα επικοινωνήσεις με φίλους, που είχες χάσει τα ίχνη τους εδώ και πολύ καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν χάνεις την ρομαντική σου διάθεση, όμως θέλεις και προοπτική, για να την έχεις είναι απαραίτητο να μην επιμένεις σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σου την προσφέρουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται σπουδαίες νέες ευκαιρίες που σε ανεβάζουν πολύ! Στα οικονομικά σου έχεις τα «τυχερά» σου και μπορείς με μεγαλύτερη άνεση να κάνεις και κάποιες σπατάλες!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει ως και τις 20/8! Ο Άρης από αυτή την θέση εγκαινιάζει μία απαιτητική περίοδο για τα οικονομικά, γιατί καλείσαι να ασχοληθείς ενεργά με την διευθέτηση υποθέσεων που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους, τις τραπεζικές σου δοσοληψίες ή τις φοροτεχνικές σου υποθέσεις. Όλα τα παραπάνω προκαλούν ένταση αλλά και ανασφάλεια, γιατί δεν θα μπορούν εύκολα να καλυφθούν ή να τακτοποιηθούν κάποιες υποθέσεις σου. Ο Ερμής από τον Καρκίνο, σε κάνει να γίνεσαι πιο παρεξηγιάρης και με νεύρα στα επαγγελματικά σου! Μην αντιδράς υπερβολικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την δίψα για μία ερωτική καλοκαιρινή περιπέτεια και το σύμπαν συνωμοτεί για να σου εκπληρώσει την επιθυμία. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, ο έρωτας σε ανανεώνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνονται συζητήσεις που σε ευνοούν σημαντικά! Στα οικονομικά σου υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που σε πηγαίνουν πίσω!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει ως και τις 20/8! Οι μέρες σου γεμίζουν με σκληρές αντιπαραθέσεις, επιθετικότητα και εντάσεις με το σταθερό σας περιβάλλον, δοκιμασίες για την σταθερή πορεία σχέσεων και συνεργασιών! Ρήξεις αλλά και χωρισμοί φέρνουν αυτή την περίοδο μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Ο Ερμής από τον Καρκίνο, σε παρακινεί να ταξιδέψεις, να φύγεις μακριά, να αποκτήσεις νέες γνώσεις και να έρθεις σε επαφή με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή με ανθρώπους με τους οποίους σε χωρίζει όλο αυτό τον καιρό κάποιο χάσμα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα θα τραγουδάς από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ, αφού στα αισθηματικά σου θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου ενώ οι εξελίξεις θα φέρουν καβγαδάκια αλλά και νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επικοινωνιακοί σου χειρισμοί θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στα εργασιακά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στα οικονομικά αναμένεται βελτίωση!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει ως και τις 20/8! Ο Άρης από αυτή την θέση στρέφει την ενέργειά και την δράση σου σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σας, ή ακόμα και την φυσική σου κατάσταση! Το πρόγραμμα της καθημερινότητά πολλές φορές θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι αρκετά, ότι χάνεις την ελευθερία σου, την άνεσή, την ηρεμία σου. Οι συνθήκες θα σε αναγκάζουν να σφίξεις τα δόντια και να αλλάξεις συνήθειες, χούγια ή και να μπεις σε έναν πιο αυστηρό προγραμματισμό. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα θελήσεις να διαπραγματευτείς και να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις, οι οποίες και θα αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή και τον/ την σύζυγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η Αφροδίτη από τον Διδύμους είναι ευεργετική και ανανεωτική ανοίγοντας τώρα μία νέα προοπτική για να εκπληρωθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετή κούραση προσμένετε στα επαγγελματικά σου αφού τώρα θα κληθείς να τρέξεις πολλές εργασίες που πρέπει να υλοποιηθούν!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει ως και τις 20/8! Ο Άρης από αυτή τη θέση σε βοηθά να χαλαρώσεις αλλά και να επικεντρωθείς πολύ περισσότερο σε κινήσεις και δράσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά, να ανανεωθείς, να λάβεις χαρές μέσα από τα παιδιά σου ή και να επιδοθείς σε δημιουργικά σχέδια! Οι ερωτικές κόντες δεν θα λείπουν αλλά ούτε και οι εντάσεις με τα παιδιά, αφού και οι απαιτήσεις σου θα είναι οξυμένες! Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και εσύ τώρα επικεντρώνεσαι σε έναν τομέα : Στη σχέση σου με τους άλλους.. Και όταν λέω άλλους εννοώ τον σύντροφο, τον σύζυγο, τους συνεργάτες…

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς περισσότερο και με τον έρωτα και να κάνεις πράξη όλα όσα επιθυμείς εδώ και καιρό! Η ερωτική σου λίμπιντο επανέρχεται ενώ οι εξελίξεις σε χαροποιούν και σε επιβεβαιώνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανικό διάστημα για έναρξη νέων επαγγελματικών συνεργασιών αλλά και για την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει ως και τις 20/8! Ο Άρης από αυτή τη θέση στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, τη οικογένεια, το οίκημα, την διαβίωση, την συμβίωση αλλά και την συναισθηματική σου κατάσταση! Όλα τα παραπάνω αναμένεται να είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που δεν θα σε αφήνει να ηρεμήσεις! Ο Ερμής από τον Καρκίνο , φέρνει αρκετές επικοινωνίες που αφορούν την εργασία, όπου νέα σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σου θυμίζει ότι ο έρωτας είναι ένα πανέμορφο, ανέμελο παιχνίδι που δεν μπορεί να λείπει από αυτές τις μέρες του καλοκαιριού! Φλερτάρεις, κατακτάς, ικανοποιείσαι και … αρέσεις πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν νιώθεις σταθερότητα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου γιατί βγαίνουν διαρκώς γεγονότα που σε αποσυντονίζουν και σου προκαλούν εκνευρισμό!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει ως και τις 20/8! . Κινητοποιείσαι για συμφωνίες, έγγραφα, λαμβάνεις πρωτοβουλίες και το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση. Δείξε παραπάνω προσοχή στο όχημα, στις μετακινήσεις, σε αποφυγή μικρών ατυχημάτων αλλά και σε συγκρούσεις με αδέρφια ή γείτονες. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του και από αυτή τη θέση σε παρακινεί να εκφραστείς μέσω της τέχνης, να πας σινεμά, να απολαύσεις ένα καλό βιβλίο, να πας σε μία συναυλία και να αφεθείς στα συναισθήματα που θα σου προκαλεί ένα τραγούδι! Παράλληλα ο έρωτας θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου, ενώ δεν θα λείψουν οι ερωτικές συναντήσεις, τα μηνύματα, οι ειδήσεις αλλά και οι εξομολογήσεις καρδιάς …

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχει φτάσει η ώρα για ρομαντζάδα, για βόλτες στην παραλία χέρι – χέρι, μπροστά στο κύμα κάνοντας σχέδια για το μέλλον … Ένα τέτοιο σκηνικό μπορείς και θα καταφέρεις να το ζήσεις, αρκεί να ομολογήσεις αυτά που αισθάνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά στα επαγγελματικά, κάποιες συμφωνίες θα προχωρήσουν επιτυχώς! Στα οικονομικά πες όχι στις βιαστικές λύσεις ή και βιαστικές αποφάσεις!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments