Focus

Cara Delevingne: Δίπλα στο πλευρό των γυναικών και των trans – Η δική της σεξουαλική ταυτότητα

Cara Delevingne: Δίπλα στο πλευρό των γυναικών και των trans – Η δική της σεξουαλική ταυτότητα

Πηγή Φωτογραφίας: Closer-Fashionweekdaily.com

Cara Delevingne: Η γυμνή φωτογράφιση και η συνέντευξή της για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας.

Η Cara Delevingne δεν έχει ανάγκη να κάνει ακόμα μια γυμνή φωτογράφιση για να προκαλέσει. Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, όμως, σε κάθε της συνέντευξη θα φροντίσει να μιλήσει ανοιχτά για όσα την απασχολούν και όσα πλήττουν την κοινωνία.

Με αφορμή τη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η 29χρονη μίλησε για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και αυτά της LGBTQ κοινότητας, λέγοντας στους fans της να μην σταματήσουν να παλεύουν για αυτά. “Τα δικαιώματα των trans και τα δικαιώματα των γυναικών είναι όλα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ΄δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν είμαι μέλος της κοινότητας’. Είναι δουλειά όλων μας να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο”.

Ποζάροντας γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού, η Ciara μίλησε και για τη δική της σεξουαλική ταυτότητα και την ανάγκη για περισσότερη εκπροσώπηση στο σινεμά ανθρώπων κάθε ταυτότητας και προσανατολισμού:

“Η σημασία εκπροσώπησης στην βιομηχανία και τον κόσμο γενικότερα είναι ότι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να δουν ανθρώπους σαν αυτούς. Μεγαλώνοντας, δεν έβλεπα ανθρώπους σαν εμένα, οπότε είμαι ευγνώμων που μπορώ να είμαι ένας από τους ανθρώπους που το εκπροσωπεύω αυτό”.

Όπως είπε “δεν έκανα στα αλήθεια την αποκάλυψη. Απλά αποφάσισα ότι δεν μπορούσα να κρύβομαι άλλο, είχα κουραστεί να ντρέπομαι για το ποιον αγαπάω και το ποια είμαι, οπότε για μένα ήταν ‘η αγάπη είναι αγάπη και θα έπρεπε να μπορούμε να αγάπαμε όποιον θέλουμε’”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments