Focus

Rihanna: Μόλις μπήκε στο Forbes ως νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος

Rihanna: Μόλις μπήκε στο Forbes ως νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Rihanna: Η περιουσία της ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο χάρη στην επιτυχημένη σειρά καλλυντικών που έχει δημιουργήσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Forbes, η Rihanna είναι πράγματι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, με την περιουσία της να αγγίζει τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Πιο αναλυτικά, η Rihanna, στα 34 της, πέρα από τον τίτλο του Forbes, είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος από τα Μπαρμπέιντος, όπως και η πρώτη γυναίκα κάτω των 40 που βρέθηκε στη λίστα με τις Αμερικανίδες γυναίκες δισεκατομμυριούχους, χάρη στη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty, της οποίας είναι συνιδιοκτήτρια, όπως και στο 30% που διατηρεί στη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty.

View this post on Instagram

A post shared by ForbesWomen (@forbeswomen)

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η περιουσία της φαίνεται να έχει ανοδική πορεία , δεδομένου ότι πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει νέα μουσική, ύστερα από τον ερχομό του πρώτου της παιδιού με τον A$AP Rocky

Τον ίδιο τίτλο είχε λάβει η Kylie Jenner πριν από 3 χρόνια, ωστόσο εξαιτίας παρεξήγησης κατά την οποία εν τέλει τα νούμερα ήταν λανθασμένα, το Forbes αναγκάστηκε να τον πάρει πίσω. Ειδικότερα, το 2019 η 24χρονη επιχειρηματίας είχε ανακηρυχθεί από το Forbes ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, ύστερα από τη συμφωνία που έκλεισε με τα καταστήματα Ulta, που το Forbes την είχε κοστολογήσει γύρω στα 900 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, η εξαγορά του 51% των μετοχών της στον Όμιλο Coty για 600 εκατομμύρια, έκανε το Forbes να πιστέψει πως η περιουσία της είχε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο. Ωστόσο, τον Μάιο του 2020, το Forbes δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αναφερόταν πως εργαζόμενοι του γνωστού brand έκαναν ξανά υπολογισμούς, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η περιουσία της Kylie Jenner δεν ξεπερνά τα 900 εκατομμύρια δολάρια. Συνεπώς, ο τίτλος χρειάστηκε να της αφαιρεθεί, πράγμα που δεν την πείραξε.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Σίγουρα, όμως, η περιουσία της δεν είναι μηδαμινή, δεδομένου ότι η Jenner εξακολουθεί να είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στη λίστα με τις πιο πλούσιες γυναίκες στην Αμερική για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments