Lifestyle

Τσιτσιπάς: Του αρέσει περισσότερο το γουακαμόλε από το αβοκάντο

Τσιτσιπάς: Του αρέσει περισσότερο το γουακαμόλε από το αβοκάντο

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - stefanostsitsipas98

Τσιτσιπάς: Η απορία του στο Twitter μας βάζει σε σκέψεις

Μία ημέρα μετά από την αινιγματική του ανάρτηση στο Twitter όπου αναφερόταν στις κυλιόμενες σκάλες και την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μας ξανα βάζει σε σκέψεις μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά αποκάλυψε τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του στο φαγητό, υποστηρίζοντας πως το φρούτο αβοκάντο δεν είναι τόσο νόστιμο όσο η γουακαμόλη, σάλτσα που δημιουργείται έχοντας ως βάση το αβοκάντο.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς τα μαλλιά του Στέφανου Τσιτσιπά διατηρούνται λαμπερά και υγιή; Αν ναι, τότε σας έχουμε την απάντηση. Αν πάλι όχι, ήρθε η ώρα να παρατηρήσετε τις ελαφρές χρυσαφένιες μπούκλες που κρύβονται πίσω από την αγωνιστική του κορδέλα. Ο Έλληνας τενίστας μοιράστηκε μερικά από τα πιο κρυφά μυστικά του, που θα βοηθήσουν τις πιο ένθερμες φανς του.

Αυτή την φορά δεν προκαλεί, αλλά και πάλι γίνεται αντικείμενο συζητήσεων για τα «γιατροσόφια» του. Σε συνέντευξη στο Βρετανικό BBC μίλησε για τη καθιερωμένη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών του, δηλώνοντας πως χτενίζει τα μαλλιά του για 20 λεπτά. Σαν «μάσκα», χρησιμοποιεί ελαιόλαδο και ρίγανη. Greek salad με λίγα λόγια.

Και έτσι τιμά τα πατροπαράδοτα και τα ελληνικά προϊόντα. «Ξοδεύω 20 λεπτά για να τα χτενίζω. Τα πλένω δύο φορές και αμέσως μετά βάζω τη μάσκα μου. Βάζω πολύ απαλά το ελαιόλαδο στα μαλλιά μου. Ακριβώς πριν κοιμηθώ φροντίζω πάντα να βάζω λίγο baby oil σε συνδυασμό με λίγη ρίγανη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments